vrijdag 22 juni 2018

Vintage ijskast

Vintage tafelmodel koelkast bosch voor een liefhebber. Het frigo sijsteem( koeling) is er reeds uitgehaald en vervangen door een zinkstaal binnenbak maw. Pintjes en drankfle… € 3000. Door te kiezen voor een retro koelkast kies je voor een keuken met karakter.


Dan is dit model perfect voor u. DAEWOO FN153R RETRO FRIDGE TABLE TOP RED.

Met een stijlvolle retro koelkast zorg je voor extra variatie in de keuken. Originele vintage ijskast. Vele aanbiedingen bij bol. Koelkasten koop je eenvoudig online bij bol.


De Jaren stijl, de ronde vormen en levendige kleuren maken de Jaren producten tot echte kult objecten. Visitez eBay pour une grande sélection de vintage ijskast. Achetez en toute sécurité et au meilleur prix sur eBay, la livraison est rapide.


Vintage stickers voor koelkast van 0€ als u niet gevonden heeft wat u zocht kunt u een sticker laten personaliseren.

Oude ijskast perfecte staat, klein stukje bekleding binnenkant hoek kapot H: 20m D: 58cm B: 55cm Merk Adem, werkende staat Buitenkant . Volledig gerenoveerd Onder in de kast werd een blok ijs gelegd waarmee de etenswaren koel werden gehouden. Het is dus geen verrassing dat we steeds meer retro koelkasten zien. Retro is weer helemaal in. SMEG is een koelkast merk dat wereldwijd bekend is, de prijzen zijn goed en de kwaliteit van de producten is ook uitstekend te noemen. Deze hippe koelkasten zijn.


Moderne technieken in een retro jasje. De nieuwe ETNA retro koelkasten en retro magnetrons staan voor gebruiksgemak en een opvallend retro ontwerp. Het ruime aanbod aan kleuren biedt dan ook een oplossing voor ieder interieur . Vergelijk nieuwe koelkasten o. Een koelkast kopen doe je bij BCC. Met ons ruime assortiment koelkasten, tafelmodel koelkasten en minikoelkasten vind je altijd de perfecte koelkast voor jouw . Dé enige 1 Smeg Outlet van Nederland!


De specialist op het gebied van Smeg apparatuur. Wij hebben een breed aanbod aan Smeg producten, zowel . VOOR VRAGEN KUNT U BELLEN MET . FAB28RRV- BETREFT EEN OUTLETMODEL. Dit is een heel apart product.

De ijskast heeft jaar garantie. Wil je de SMEG FABbestellen? HLqETV Een blik op de SMEG FAB32RRN1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts