vrijdag 15 juni 2018

Koffie tamper

Deze tamper is tweezijdig te gebruiken. Hij is niet vaatwasmachinebestendig. De beste, mooiste, zwaarste tampers vind u natuurlijk bij Van Pommeren! In diverse maten, kleuren en geuren!


Koffie tampers en distributietools bestell je nu online bij Kookpunt.

Vanaf € gratis verzending. Espresso tampers van barista kwaliteit voor thuis of horeca gebruik. Een Bezzera tamper koop je natuurlijk bij CasaBarista.


Door onze webshop en ons brede netwerk aan barista shops in Nederland en België zijn wij dé koffie. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.


Voor het aanstampen van koffie , geschikt voor de meeste espresso apparaten.

Tamper van roestvast staal. Koffie accessoires koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. PUQPress precision coffee tamper in action! Unsubscribe from Bombora.


Het oppervlak van de tamper is vlak en heeft een gewicht van 2gr. Gebruik de tamper voor het aandrukken van koffie in een piston met dezelfde diameter. Ben je op zoek naar een tamper waarmee je je koffie aandrukt? Dan is dit de juiste pagina.


Op deze pagina staat namelijk ons complete assortiment aan . Het juist aantampen van je koffie is erg belangrijk voor een lekkere espresso. Meer dan een handig hebbedingetje! Een tamper is daarom een onmisbare tool voor de barista!


Specificaties: 57mm aluminium klik op de link . Rancilio koffie tamper ø mm rvs glans - Overzicht. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.

Dit gebeurt door met een tamper het koffiemaalsel in het filterbakje aan te stampen. Doordat de koffie samengeperst wordt ontstaat een egaal laagje. XXLhoreca is dé horeca groothandel voor non-food producten en levert horeca- apparatuur en keukenapparatuur van A-Merken. Het gevaar dat achter een tamper flat schuilt is dat je de gemalen koffie ongelijk aandrukt. Dit kan tot een langere of kortere extractietijd leiden, . Deze van edelstaal gemaakte tamper is geschikt voor pistonmachines.


De tamper heeft een doorsnede van 5mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts