donderdag 21 juni 2018

Elektrische kurkentrekker

Maak je momenten perfect met de elektrische oplaadbare kurkentrekker in schitterend stijlvol design! Superhandig, en een perfecte item in keukendecoratie ! Met deze elektrische kurkentrekker maak je gemakkelijk een wijnfles open. Leuk als cadeau of gewoon voor jezelf.


Bekijk het snel en mis het niet.

Een prachtig ontworpen en makkelijk te gebruiken oplaadbare elektrische kurkentrekker deluxe. Inclusief capsulesnijder. Elektrische kurkentrekker van CosyTrendy, cm. Voor iedereen een voordeel. De Leukste Kookwinkel van de Benelux.


Vanaf nu hoef je nooit meer het. Een fles wijn ontkurken is niet de moeilijkste taak. Maar als het makkelijker kan, waarom niet?

Kurken moeiteloos verwijderen met één druk op de knop met deze elektrische kurkentrekker van Lacor. Makkelijk te gebruiken, snel en accuraat. Coolblue: alles voor een glimlach. Ergernis bij het ontkurken van flessen is niet langer nodig met deze handige elektrische kurkentrekker uit onze webshop. Zowel in de horeca als thuis is het . Verwijdert de kurk met één druk op de knop.


Opent een fles in seconden. Wordt geleverd met AA batterijen. Thuis gelever eenvoudige terugzending mogelijk. Met de elektrische , oplaadbare kurkentrekker Geminis Essentials, van het Belgische merk BergHOFF, verwijder je de kurk uit de fles met druk op de knop.


Met deze oplaadbare elektrische kurkentrekker kunt u alle type wijnflessen zonder moeite ontkurken. Deze elektrische kurkentrekker maakt jouw leven vanaf nu een heel stuk gemakkelijker. Je ontkurkt er flessen mee op minder dan seconden met een simpele . Ga uw gang, want met deze elegante, tijdloze en design opener, inclusief foliesnijder ontkurkt.


Een hemelsbreed verschil met gangbare kurkentrekkers: deze handige kurkentrekker verwijdert zelfs stevig vastzittende kurken in seconden – elektrisch , dus . Met een elektrische kurkentrekker plop je iedere fles wit, rood of rosé in enkele seconden open. Een kurkentrekker waarbij je helemaal geen moeite hoeft te doen?

Deze moderne elektrische kurkentrekker heeft een innovatieve 3.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts