donderdag 31 augustus 2017

Whiskey glazen set

Stölzle Lausitz Whisky Glencairn Glas 190ml, 4er Set Whiskygläser,. Set van twee stevige whiskeyglazen met een prachtig klassieken structuur. Deze glazen zijn perfect voor whiskey, cocktails of andere sterke dranken.


Sagaform Club whiskeyglas 210ml - set van 2. Whiskey set met karaf en whiskeyglazen. Nachtmann Imperial whiskeyglas - set van 4.

Normann Copenhagen Whiskyglas set van 2. Set met twee whiskey glazen, cocktailprikkers en servetten Staat bij jou de drankkast vol met whiskey? En als u uw collectie glazen aan wilt vullen met bijpassende longdrinkglazen,. Schott Zwiesel Banquet whiskyglazen - cl - stuks. Basic Bar whiskyglas cl set van 2. Wel zo fijn dat je dan het juiste whiskyglas kiest. Is het een cadeau of ter uitbreiding van je set : na het lezen van dit artikel weet je precies welke whisky glazen jij . De Highland serie heeft een prachtig geslepen patroon aan de buitenzijde met prachtige details gemaakt van het meest fijne kristalglas.


Een luxe, klassiek glas.

Ben of ken jij iemand die zichzelf een whiskykenner noemt? Vergelijk goedkope Whisky glazen uit de nieuwste collectie glazen en bestel direct aanbiedingen! Direct online te koop en te bestellen.


Pasabahce Timeless whiskyglazen - 35. Durobor Disco whiskyglazen - cl - stuks. LAV Adora Coral whiskyglas - 2l - set van 6. Deze klassieke whiskey glazen hebben een mooi reliëf aan de onderkant.


De set van zes bestaat uit twee glazen, twee prikkers en twee servetjes. Giftbox met whiskyglazen 3ml met motief. Vind whiskey glas set op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Ontdek ons assortiment met whiskey glazen en whiskey karaffen gemaakt van echt kristalglas. Deze whiskyglazen zijn een weldaad voor de smaak! Door de kegelvormige bodem van het glas zwaait de drank heen en weer en krijgt zo zijn volle smaak. Het aanbod van whiskeyglazen is vrij ruim, je kunt ze in alle soorten en. Whisky set van glas bestaande uit een karaf en whisky glazen, van kristal.


Van het merk SaltPepper. Nu in de aanbieding voor € 495. This Pin was discovered by Leen Vandereyken.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts