vrijdag 11 augustus 2017

Robert herder molenmes

Al meer dan een eeuw is hun credo Goede messen worden met de hand . A classic paring knife with a wooden handle and a thin sharp blade of . Dit Molenmesje is gemaakt op ambachtelijke wijze in het. Gute Messer sind von Hand gemacht. Het lemmet is gemaakt van carbon staal en is niet roestvrij.

Lengte van het lemmet is. Voor het gemak is dit mes. De Leukste Kookwinkel van de Benelux. Koop de Herder Molenmes RVS van Solingen Online. Vanaf het begin heeft men zich gespecialiseerd in de fabricage van traditionele messen voor huisho . Het kersenhouten heft is met klinknagels aan . Het beukenhouten heft is met klinknagels aan .

Doordat dit mesje van niet roestvrijstaal is gemaakt, blijft het heel lang . Dit is het klassieke molenmesje van. Deze beroemde messen Uit het Duitse Solingen zijn op . Schilmes Herder niet rvs. Broodmes Herder- Molenmes.


Robert Herder molenmes klassiek middel. Met de hand geslepen volgens het principe van de traditionele Solinger Dünnschliff: dungeslepen lemmetten. Blijft scherp door het roestende staal. Het mesje verkleurd na verloop van tijd door de roest. Ontdek deze Keuken en eetkamer in onze webshop.


Het originele Duitse Molenmes met houten greep en lemmet van gehard niet- roestvrij koolstofstaal blijft langer scherp dan roestvrijstalen mesjes. Het heeft een langwerpig, ovaal handvat . Na 1jaar treffen wij het Molenmesje nog in praktisch iedere woning aan. Dullaert Steenhout Ninove heeft het voor u op voorraad tegen een zeer aantrekkelijke prijs.


Een heel scherp recht schilmes.

Messen niet in de vaatwasmachine afwassen. Het snijreslutaat gaat daardoor snel . Goed gebruikt maar nog lang niet versleten. Heel makkelijk scherp te slijpen en scherp te houden.


ROBERT HERDER molenmes inox - plast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts