donderdag 10 augustus 2017

Kurk wandbekleding

Ondanks kurk al jaren wordt toegepast als vloeren en de laatste jaren ook als wandbekleding , bestaat er, zo merken wij, in de praktijk toch vaak onbegrip over. In elke huis zullen de decoratieve wandkurk, in tegenstelling tot de traditionele wandbekleding , ongeacht de dag van de week, tijd van het jaar, actuele weer of. Kies voor een wandbekleding in kurk voor een warme uitstraling.


Eenvoudig in onderhoud en prima te combineren met een kurkvloer voor een comfortabel . Ontdek de aandachtspunten voor wandbekleding met . Wandkurktegels en wandpanelen voor het creëren van een prachtige kurkwand.

U vindt het allemaal in het ruime assortiment van Kurk24. Bent u op zoek naar kurkpanelen? Geschikt als lambrisering! Kurkheeft alles van kurk en regelmatig aanbiedingen in de webwinkel. Ontdek onze kurkproducten: Kurkwanden, te verlijmen kurktegels, kurklaminaat of klikvloeren in kurk , kurkisolatie en nog veel meer!


Verrassend alternatief voor wandbekleding HOT en design: wandkurk in plaats van tegels in badkamer of behang in woonkamer. Alle voordelen van kurk op je . Daarenboven kan je ook élk type te verlijmen vloerkurk gebruiken als wandbekleding.

Ideaal voor een visuele aansluiting van wand en vloer, je ruimte krijgt zo . Kurk is recyclebaar, biologisch afbreekbaar, vederlicht en elastisch, vuilafstotend en een. Kurk in een interieur, dat associeer je wellicht in de eerste plaats met vloerbekleding. Maar de voordelen van kurk hoeven zich niet te beperken . Van douche- en badkamerwand tot een prikbordwand in je keuken.


Wandkurk is overal toepasbaar, voelt warm aan en isoleert. Bekijk en bestel direct online. Het leukste van mijn kantoor vind ik toch wel mijn wand van kurk bij mijn werkplek.


Een wand vol met herinneringen. Deze eigenschappen dankt kurk aan haar elementopbouw. Kurk is een natuurproduct met uitstekende isolerende eigenschappen.


TIP voordat je begint: plaats de kurk met of meer personen! Met wandbekleding van GAMMA uw wand als nieuw! Ook alles voor lambrisering. Wandpanelen, plakhout of houten wandpaneel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts