donderdag 10 augustus 2017

Tajine gebruiken

Handleiding en informatie over het gebruik van een tajine. Handelingen voor het gebruik van een tajine en verdere instructies over het gebruik van de tajine. Veel Noord-Afrikaanse gerechten ontstaan in een traditionele tajine van klei en keramiek. Daarnaast is een tajine gebruiken heel gemakkelijk.


De TajineIn Marokko zal je niet gauw een huishouden vinden zonder de aardenwerken tajines.

Dit heeft te maken met de talloze tradities van de Marokkaanse . Dit, om te voorkomen dat de tajine bij het eerste gebruik zal barsten. Bij volgend gebruik is dit niet meer nodig. Wordt de tajine op gas gebruikt, . Heb je zelf een tajine gekocht of gekregen? Lees dan hieronder hoe je deze mooie kookpot kunt gebruiken.


Gebruiks aanwijzing voor een tajine , eerste gebruik van een Tajine , Tagine. Doe je dit niet, dan kan de schaal breken.

Ook wanneer je de tajine slechts af en toe gebruikt, dan week je hem het best voor gebruik ook nog . Wat is een tajine , wat maak je erin en hoe gebruik je het? In deze video krijg je antwoord op alle. Voor het eerste gebruik moet de tajine uur in water geweekt worden.


Met een tajine ga je als . Gebruik je de tajine niet vaak, dan week je hem het beste nog een uur voor gebruik. Zet de tajine vóór het eerste gebruik uur in water. Als je de tajine niet zo vaak gebruikt, dan kan je hem het best elke keer een uur in water zetten voordat je . Je kunt echt heerlijke gerechten in een tajine maken. Tegenwoordig zie je ook hier steeds vaker de tajine opduiken.


Lees alles over het gebruik van een tajine. Bescherm je tajine tegen barsten en scheuren: leg ze vóór het eerste gebruik uur in een waterbad. Vet de pot en het deksel daarna in met olie en verwarm ze . De tajine is een Noord-Afrikaanse pan met een kegelvormige deksel. U kunt een tajine gebruiken voor zowel groente-, vlees-, als .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts