dinsdag 27 juni 2017

Wijnrek bol com

Wijnrekken koop je eenvoudig online bij bol. Ceruzo Stapelbaar wijnrek. Dit is een perfect wijnrek voor wijnliefhebbers. Vele aanbiedingen bij bol. Het rek heeft een tijdloos en klassiek ontwerp met prachtige . Dit houten grenen wijnrek is geschikt voor maximaal flessen.


De Balanced draait om balans. De vorm is ontworpen om de wijnflessen in balans te houden terwijl er wordt gespeeld met de . Houten wijnrek (voor flessen). Grenen wijnrek voor flessen. Inclusief bevestigingsmaterialen. Metalen wijnrek staand (flessen).


Dit staande wijnrek is een echte blikvanger! Het is gemaakt van smeedijzer en volledig gepoedercoat, hierdoor is het rek . BORDEX wijnrek voor flessen. Dit zelf te monteren prachtige wijnrek kenmerkt zich door kwaliteit en design. Dit wijnrek is geschikt voor wijn- en champagne . Het wijnrek is maximaal stapelbaar tot lagen met ruimte voor flessen ! Handgemaakt met aandacht voor uitstraling en gebruiksgemak.


Een passend wijnrek in elk interieur en leverbaar in elke . Dit stoere wijnrek is door de simpele vorm elegant. Stijlvol en decoratief wijnrek voor flessen wijn. Vergelijk winkelprijzen.


Bestel de Relaxdays - wijnrek flessen bamboe - wijn rek - flessenhouder - design - hout vanaf € 2bij Bol. Point-Virgule Living wijnrek flessen hout wit. Het stoere wijnrek is voorzien van metalen pootjes en een metalen handvat. Merkloos Excellent Houseware Staand wijnrek voor flessen.


Een verchroomd metalen wijnrek , geschikt voor flessen. CosyTrendy wijnrek voor flessen stapelbaar - hout. Deze wijnkast wijnrek is een praktische, modern en stevig vitrinekastje om uw . Vcm Wijnkast vitrinekastje Weino V modulair samen te stellen rood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts