maandag 5 juni 2017

Voorraadpot met deksel

Als je voedsel in een pot met een goed . Deze glazen voorraadpot met deksel is zeer functioneel. Met een inhoud van maar liefst 2. De houten deksel sluit goed af . Xenos heeft een uitgebreid assortiment voorraadpotten en bewaarpotten.

Blokker heeft een ruime keuze aan voorraadpotten. Voorraadpot transparant met deksel - 6ml. Om allerlei etenswaren goed afgesloten te bewaren. Diameter x hoogte cm. Voor iedereen een voordeel.


Helemaal in en wij snappen wel waaroDe glazen voorraadpot. Verkrijgbaar in diverse modellen, zoals de traditionele weckpot.

Je weet wat ze zeggen: wie wat bewaart, die heeft wat. Glazen potjes met deksel zijn . Maar wie veel bewaart, heeft nog veel meer! Waar vul jij deze grote glazen voorraadpot met deksel en.


Handige voorraadpot van glas met deksel van kurk. Bewaar er je favoriete snoepjes, pasta of rijst in. De inhoud blijft lekker vers door de luchtdichte afsluiting.


Deze voorraadpot (incl. deksel ) is voor vele doeleinden te gebruiken. Of het nu gaat om je verse eieren of gebakken koekjes. Alles kan en het staat ook nog . Glasheldere pot met deksel van PVC met een inhoud van liter. Handig als verzamel pot of bij het observeren van beestjes, waterdieren etc.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuis. Je sleutels of kleine prulletjes opbergen kan ook stijlvol!

Deze mooie voorraadpotten geven een luxueuze sfeer aan je interieur. De voorraadpot met deksel van Ceramic by Staub biedt de ideale oplossing voor ingrediënten die droog moeten bewaard worden zoals bloem, suiker, rijst,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts