vrijdag 30 juni 2017

Domo bordenwarmer

DO312B beschadigen en schade veroorzaken. Om schade aan de verwarmingsdraden te voorkomen mag u de bordenwarmer niet strijken, pletten of uitrekken. Deze Rechaud heeft een groot . Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Coolblue: alles voor een glimlach.


Met de Domo DO312B- bordenwarmer dien je je gerechten op op heerlijk . Geschikt voor: Binnen, Kleur van het product: Rood. Domo - Bordenwarmer - borden bordeaux - DO312B. Met de interne thermostaatcontrole kan de temperatuur bij het opwarmen in de . Vermogensverbruik (max): 1W.


Wiesbaden Domo ophangrek chroom. Domo bordenwarmer , keer gebruikt. Vergeten deze altijd te gebruiken. Model Do312b nieuwprijs was 36€ Vaste prijs van 15€. Advies verkoopprijs: €324.


DOMO Bordenwarmer Rood DO312B. Dit product is helaas niet (meer) beschikbaar in ons . Electrische bordenwarmer van merk DOMO. Nieuwstaat, enkel uit de verpakking gehaald om de foto te nemen. PROMO: 4-delige loungeset wels. Te koop deze nooit gebruikte bordenwarmer van domo.


Met deze bordenwarmer van Domo kan je borden, zowel grote als kleine, tegelijkertijd warm houden. De bordenwarmer is vervaardigd uit een kwalitatieve stof . U bevindt zich momenteel op de pagina waar u de handleidingen vindt van de Domo Bordenwarmers. Staat de handleiding van uw Domo Bordenwarmer er niet.


Je chefwaardige gerechten verdienen net zo een goede behandeling tijdens het uitserveren! Dien ze dan ook op een verwarmd bord op. Afmetingen : x 1cmKan tot borden opwarmenOpwarmtijd 1 . Zorg dat de gerechten van je gasten niet meteen afkoelen door deze bordenverwarmer van Domo te gebruiken!


Ihres Anleitung nicht gefunden? Senden Sie uns eine Nachricht auf .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts