donderdag 29 juni 2017

Nootmuskaatrasp

Verse nootmuskaat is natuurlijk het allerlekkerst, en heel makkelijk te realiseren met deze nootmuskaatrasp. Deze nootmuskaatrasp mag dus niet ontbreken in . Een nootmuskaatrasp is een zeer fijne rasp om nootmuskaat te raspen. Raspje voor nootmuskaatbolletjes, onder het klepje kan het bolletje worden bewaard. Versgeraspte nootmuskaat heeft veel meer smaak en geur dan .

Handige nootmuskaat rasp van CosyTrendy. De Leifheit nootmuskaatrasp heeft extra verharde, roestvrij stalen snijkanten voor het fijnste raspresultaat. Voorzien van bewaar- en vershoudreservoir. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Compacte en handige rasp voor het raspen van kleine hoeveelheden. Met opbergmogelijkheid voor het bewaren van een . De nootmuskaatrasp heeft een raspvlak van roestvrijstaal.

De deksel doet tevens dienst al opbergvakje voor de . Zilveren nootmuskaatrasp. NOOTMUSKAATRASP COMFORT LEIFHEIT - RVS - OPHANGBAAR. Een zilveren nootmuskaatrasp met een fijn ribmotief, in een cylindervorm met een . Ontdek deze Culinaire bereidingen in onze webshop.


Vind nootmuskaat rasp op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Beschikbaarheid: in vooraad. Zie voor meer informatie. Nootmuskaatrasp van cm.


Gehalte zilveren nootmuskaatrasp doosje, nieuw in geschenkverpakking. Prachtig gegraveerd doosje, onder de deksel een stalen rasp en onder de onder. Westmark nootmuskaatrasp met bakje.


De Leukste Kookwinkel van de Benelux. Veilig Achteraf Betalen mogelijk. Rasp voor het raspen van nootmuskaat.

Bewaar extra nootmuskaat noten achter het klepje aan de bovenzijde. Deze rasp zorgt voor een fijne nootmuskaat stof voor . De rasp is voorzien van een uitklapbare zijkant met een scharnierend deksel. De fraaie rasp is voorzien van . Vergelijk winkelprijzen.


De Gefu nootmuskaatrasp heeft een roestvrijstalen raspvlak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts