vrijdag 27 januari 2017

Ferme libert wafels

Toen we er binnenkwamen zat alles vol, we hebben min. Hier kan men in wandeltenue (en met vuile wandelschoenen) gerust binnen stappen. Ferme Libert zeker de wafels gaan proeven met bosbessen ! Discover the restaurant FERME LIBERT in Malmedy : pictures, reviews, the menu. In de namiddag stroomt de zaal vol met families die wafels met slagroom . Of we wel weten dat het een kwartier duurt om de wafels te bereiden?


Wandeling van km door het mooie dal van de Warche richting Bayehon met een leuke waterval. Nadien gaat het via het Parc Naturel Des . Que vous soyez en famille, entre amis ou encore en . Wafels met confituur en slagroommmmm. Geniet na de wandeling van een maaltijd op de boerderij.


Probeer de wildspe- cialiteiten en de wafels met. We eten een grote wafel en brood met ham bij de jeugdherberg en gaan op weg. Robertville, of een degustatie van de wafels van de ferme Libert na afloop van één van de tochten. Vanuit het huis loopt u zo het bos in, slechts 5m, . Na de vele zoete reepjes en wafels gingen de borden pasta er bij . Country Lodge Hotel Moriaanshoofd. Luikse wafels voor Vanendert?


En ik lees dat je ook de ferme Libert kent,daar is mijn vrouw verzot op de wafels. Ik heb daar zelfs al eens een paar keren blijven slapen en eten . De wafels en andere lekkernijen maakten dat echter ruimschoots goed. We vinden er ook heerlijk warme suikerwafels badend in eigen nat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts