donderdag 26 januari 2017

Brooddoos met vakjes

De juiste brooddoos en snackdoosjes voor jouw kind(eren) koop je hier! Ruime keuze ✘ Persoonlijke service ✘ Besteld voor 18u, morgen in huis! In van de kleine vakjes past bijvoorbeeld ook perfect een pakje drinken.


Is dit alleen broo of wil je ook salade of soep meenemen? En wil je een lunchbox met vakjes ?

Bij Green Jump vind je ze van roestvrijstaal (RVS), want dat is. In de lunchbox passen in totaal boterhammen. Door de handige vakjes in de lunchbox kunnen er nu ook gezonde dingen mee naar school. Onze lunchbox met bentobakje is een stevige broodtrommel, met handige vakjes. Broodtrommel Met Vakjes - Roze.


Zo neem je moeiteloos wat te snacken mee en blijft toch alles lekker vers en . Lunchbox Aladdin Kids Dubbelwandig Berry. Daarbij handige vakjes voor groente en fruit!

Deze praktische lunchbox To Go Bento Box van Sistema is onderverdeeld in verschillende vakken , zodat je je volledige maaltijd overal kan meenemen: 2 . Goodbyn bynto lunchbox met vakjes is ideaal voor het meenemen van je gezonde lunch. Mepal Take A Break lunchbox midi - nordic green. Mepal Campus Animal Planet tijger lunchbox. Mepal lunchbox Take a Break midi - Nordic Denim. Bij elke brooddoos zitten dippers die mooi passen en die je ook apart kan gebruiken.


Eindelijk een brooddoos met vakjes waar voldoende plaats is voor de. Blokker heeft een ruime keuze aan lunchboxen en drinkbekers. BPA vrije lunchbox met vakken beschikbaar in verschillende kleuren van het merk Goodbyn inclusief twee dip bakjes. Neem je lunch voortaan mee in deze handige lunchbox to go.


Deze brooddoos heeft aparte vakjes , zo blijft alles mooi op zijn plaats zitten. Er zitten ook nog losse doosjes in die je kan vullen of apart gebruiken. De lunchbox bestaat uit drie compartimenten, . Een asortiment herbruikbare broodtrommels, lunchboxen, lunchzakjes voor onderweg.


En dankzij onze gloednieuwe RVS lunchboxen met vakjes die ik via. Kies een geschikte lunchbox en beker voor je kind.

Ik vind de bento lunchbox geweldig, vanwege de verschillende vakjes , het goed zelf open kunnen krijgen en dat het lekvrij is. Deze broodtrommels hebben vakken of vier vakken. Zo kun je makkelijk fruit, rauwkost, yoghurt of salades in een lunchbox mee nemen, . Yumbox Tapas Tray met vakken NYC.


Lunchtij haal die hippe broodtrommel maar boven! In ons assortiment hebben we brooddozen met compartiment en ook dozen met meerdere vakjes. Ik raad elke ouder aan te starten met de aanschaf van een goede brooddoos. Kies voor een brooddoos met verschillende vakjes.


Super handige lunchbox voor op school of onderweg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts