dinsdag 17 januari 2017

Bumba bestek

Makkelijk in onderhoud en kan in de vaatwasser. Dit Bumba bestek setje bevat een vork en een lepel. Het vorkje heeft een leuke afbeelding van Bumba en de lepel heeft een afbeelding van Bumbalu. Het bestek setje van Bumba is vaatwasbestendig.


De lepel en de vork passen goed in kleine handjes en mondjes. Dit leuke bestek van Bumba met leuke kleuren.

Wat zul jij smullen met dit eetsetje van Bumba ! Met een groot bord voor je boterhammen, een diep bord voor je toetjes en een leuke Bumba beker voor je . Studio 1Tuitbeker Bumba Per Stuks nieuw. Clementoni Interactieve Puzzel Quiz Bumba nieuw. Geef je een Bumba feestje? Hier vind je heel veel Bumba versieringen en feestartikelen, dus geef je een feestje met een Bumba thema dan kijk je op Tuf- Tuf.


Met plat bor rond bord en drinkbeker. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Eten was nog nooit zo leuk!

Bumba dekbedovertrek Een schattig omkeerbaar dekbedovertrek met een. In dit boek zijn twee verhalen van Bumba gebundeld. Vind bumba verzenden op Marktplaats. Met de naam van het kindje.


Voor iedereen een voordeel. Een leuk groen besteksetje van Bumba. Dit besteksetje heeft geen scherpe randen en is gemaakt van plastic waardoor het zeer kindvriendelijk is.


Drinkbekers, besteksetjes en bordjes van Bumba , Piet Piraat, Kabouter Plop en meer voor vind je op SinQel! Feest-en verpakkingswinkel Bozikova. Beschikbaarheid: In voorraad.


Peuterbestek set cowboy popjes. Deze set bestaat uit een cowboy thema vork en lepel met twee. Meer informatie over het nijntje bestek met naaInhoud: vork, mes, eetlepel en dessertlepel.


Materiaal: prachtig hoogglans RVS Afmetingen van de giftbox: 21 . Koop nu uw Bumba Melamine Eetset op Storesquare voor slechts €13. Delige melamine eetset met Bumba bedrukking. Het leuke clowntje Bumba op een unieke set auto zonneschermen.


Prijs: euro inclusief btw.

Bekijk het ruime aanbod Baby-artikelen bij Fun! Bij Krea zijn de kids koning! Ontdek de leuke artikelen van Bumba , K Paw Patrol, Frozen, Minions en nog veel meer in de accessoire-shop van Krea!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts