maandag 20 april 2015

Taartvorm met losse bodem

Ronde Non-stick Losse Bodem Quiche Pan Chrysant pie en anti-aanbak cakevorm bodem cakevorm cakevorm pizza pan. De Patisse Profi quichevorm met losse bodem heeft een diameter van cm. Zenker mini vruchtentaartvorm - Ø cm. Klassieke bakvormen van veredeld dun plaatstaal voor een optimale warmtegeleiding.


Vierkante bakvorm met losse bodem en dubbele Quantum II anti-aanbaklaag, voor het bakken van een heerlijk biscuit of taart.

Rechthoekige taartvorm , vertind metaal, met geschulpte ran voor het maken van bv. Door de losse bodem kan de taart na het . Traditionele zandtaartvorm met losse bodem. Gegroefde taartvorm met losse bodem in professioneel Blauw staal met een dikte van mm.


De taartvorm en losse bodem -waardoor de taart na het bakken . Voor het maken van heerlijke taarten en tarte tatins. De collectie Silver Top van Patisse is een van de meest gekozen bakvormen van Patisse. Deze taartvorm is voorzien van een anti-kleef coating is kras- .

De Oldenhof Golden Heritage ronde taartvorm met uitneembare bodem heeft een diameter van cm. Het stalen bakblik heeft een duurzame goudkleurige . De leverancier voor de horeca voor duizenden . Super handig, niet alleen voor quiches maar eigenlijk voor alle taartsoorten. Met de losse bodem haal je heel gemakkelijk je (hartige) taart uit . Vergelijk winkelprijzen. Taartvorm losse bodem cm. AntikleeflaagDe Gobel bakvormen zijn van superieure kwaliteitDe losse bodem maakt supermakkelijk om de taart uit de vorm te halen Makkelijk afwasbaar.


Levertijd: Direct leverbaar. Bakmeester Claes authentieke blauwstalen bakvorm! U heeft veel bakplezier . Stalen taartvorm met losse bodem en ribbelrand.


Door het geannodiseerde aluminium krijgt de bakvorm een . Beschikbaarheid: in vooraad. Waardeer dit product: Deel deze pagina: facebook . Ik heb ook nog een rechthoekige taartvorm met losse bodem die ik .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts