vrijdag 17 april 2015

Contigo waterfles

Vele aanbiedingen bij bol. Dit zorgt ervoor dat er gemakkelijk mors,- en lekvrij uit de fles gedronken kan worden. Een thermische fles , waterfles , kinderfles kopen? Mors- en lekvrij, BPA-vrij en een stijlvol design.


Contigo heeft een ruim gamma innovatieve producten. Natuurlijk is eten belangrijker, maar wist je dat je langer zonder eten kan dan zonder drinken?

Gebruiksvriendelijke waterfles van helder BPA-vrij Tritan. Het is dus van belang om . Een goede waterfles is een must-have voor onderweg. Ideaal om te gebruiken tijdens sport- en . Vergelijk winkelprijzen. De Ashland is de nieuwste drinkfles van Contigo. Lekvrij, vaatwasserbestendig én BPA-vrij.


Liter vandaag nog voor een scherpe prijs!

De Contige Swish waterfles is een waterfles die niet snel uit uw hand zal vallen. Dankzij de spikkels aan de zijkant heeft u extra veel grip op de waterfles. Deze waterfles genaamd Tranquil Blauw is van het merk Contigo. De fles is gemaakt van hoogwaardig plastic en heeft een stevige greep. Opvallende waterfles van BPA-vrij Tritan, in een trendy kleurencombinatie.


Deze handige waterfles kan je overal mee naar toe nemen, er zit zelfs een praktische karabijnhaak aan de dop zodat je deze makkelijk aan je rugzak of riem . Een fles die je overal mee naar toe neemt moet gebruiksvriendelijk zijn. Ontdek deze Keuken en eetkamer in onze webshop. Bestel uw - CONTIGO SWISH WATERFLES nu eenvoudig online op Tezet. Scherp geprijsd en altijd uit voorraad leverbaar! Verwijder de afsluitdop . U hoeft enkel op de knop te drukken om te drinken en los te laten om de fles automatisch te laten sluiten.


Deze 1 morsvrije waterfles heeft ook een draagclip . Iemand ervaring met een contigo waterfles ? Wij hebben een kortingsbon gekregen, flessen zien er leuk uit maar zijn ze ook effectief lekvrij? Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Zeer mooie waterfles van helder BPA-vrij Tritan.

Direct herkenbaar aan de strakke en stijlvolle .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts