dinsdag 28 april 2015

Robert herder schilmes

Door de unieke en blijvende scherpte van dit authentieke mes gaat zelfs het . Made in Solingen, Germany. Schilmes Herder krom rvs. Robert Herder ontbijtmes “Buckels” roestvaststaal Karakteristiek Duits ontbijtmes.


Zeer dun lemmet vervaardigd uit roestvaststaal. Dit is het klassieke molenmesje van carbonstaal met een lemmetlengte van mm.

De Kis een gebogen mesje van . Het mes is voorzien van . Hierdoor is het mes niet roestvast en kan het na verloop van tijd verkleuren. Dit schilmes is gemaakt van roestvrijstaal en wit kunststof en is vaatwasmachinebestendig. Doordat het lemmet met de hand geslepen is volgens het principe van de . Dit functionele mes is te gebruiken om mee te smeren, broodjes en beleg te snijden.


De molenmessenworden nog steeds met de hand geslepen. Vanaf het begin heeft men zich gespecialiseerd in de fabricage van traditionele messen voor huisho .

Kwalitatief schilmes , vogelsnavel met . Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. Een heel scherp recht schilmes. Messen niet in de vaatwasmachine afwassen.


Doordat dit mesje over het hele lemmet zeer dun is uitgeslepen snijdt het als geen ander. Roestvrij, blauw kunststof handvat. Ambachtelijk gemaakt in het Duitse Solingen.


Alle messen zijn met de hand gemaakt in het . Speciaal ontwikkeld voor de beginnende kampeerder én prima te gebruiken voor het snijden van kaas tijdens de volgende wedstrijd van Oranje. Dit Molenmesje met recht handvat en lemmet is. Blijft scherp door het roestende staal. Na 1jaar treffen wij het Molenmesje nog in praktisch iedere woning aan.


In de keuken zijn de meest gebruikte messen een officemes of fijnschiller (om te schillen of voor het fijnere snijwerk) en een . Dit vleesmes is met de hand blauwgepolijst, een ambacht wat niet veel smeders nog beheersen. AARDAPPELMESJE ROESTVRIJ MOLENMES HOUTEN HANDVAT ROBERT HERDER (1) - AARDAPPELMESJE ROESTVRIJ MOLENMES HOUTEN . Vleesmes middel kersenhout. Dullaert Steenhout Ninove heeft het voor u op voorraad tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts