woensdag 15 april 2015

Moulinex fruitpers

Vele aanbiedingen bij bol. De nieuwe VitaPress Direct Serve zit . Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Vers sap met of zonder pulp! Citruspers voor dagelijks gebruik en voor iedereen!

Ontdek deze Specifiek keukengerei in onze webshop. Met behulp van de filters vind je snel het ideale toestel dat bij jou past. Kegel met dubbele draairichting Kegel met dubbele . Verkrijgbaar op bestelling. Voeg toe aan vergelijking. Kleine citruspers van het merk moulinex.


Zijn ten alle tijden voor de koper, afhalen mag ook. Kleur van het product: Groen, Transparant.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u . This Pin was discovered by Maggy Hustings. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Pers met dit apparaat sinaasappelen, grapefruits en citroen voor heerlijk verse . Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Moulinex PC300B- Overzicht. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te.


De onderdelen zijn vaatwasserbestendig, dus de schoonmaak is zo gedaan. Bak voor de citruspers met schenktuit, om het sap handig en zonder morsen op te vangen. Maak zelf het heerlijkste vruchtensap met de citruspers. Coolblue: alles voor een glimlach.


Daarnaast is een handmatige citruspers of fruitpers vaak eenvoudig te. Onze keuze voor een citruspers voor dagelijks gebruik. MOULINEX Fruitpers ( PC300B10). Adviced price: 198€ Ex Tax: 151€.


In de kunststof mengkom van liter hak je uien, knoflook en andere groenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts