donderdag 8 januari 2015

Snelkookpan 4 liter

Deze superveilige Tefal snelkookpan Secure Neo - liter , bereidt een maaltijd tweemaal zo snel als in een traditionele kookpan. Vind snelkookpan liter op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Het kost je de helft van de tijd die je normaal nodig . In de snelkookpan van.

Koken in de helft van de tijd met behoud van keer zoveel vitaminen en mineralen. Vindt u een gezonde en warme maaltijd belangrijk, maar heeft u weinig tijd voor de bereiding ervan? Geen noo met deze snelkookpan van BK.


In een snelkookpan van BK kun je je eten in een mum van tijd klaar hebben. Door het koken onder hoge druk kun je je maaltijd in de . De Tefal snelkookpan , met een inhoud van liter , is ideaal voor het snel en gezond bereiden van o. De pan is voorzien van compacte handgrepen aan .

BK snelkookpan snel gaar wordt. Snel koken en gezond eten. Deze pan, gemaakt van glans RVS, heeft een . Met een snelkookpan of hogedrukpan kun je je gerechten een stuk sneller bereiden dan t. Vergelijk winkelprijzen. Maataanduiding binnenin - Liter capaciteit - Aanwinst voor uw keuken - Van RVS - Cadeautip - Nergens goedkoper!


Een heerlijke maaltijd in een recordtijd! Door de snelheid van het garen blijven er meer vitamines behouden. Schulte Ufer snelkookpan ,ltr. De snelkookpan heeft een diamater van 22cm en een netto inhoud van ,liter.


Vervaardigd uit gepolijst roestvrij edelstaal . Bij een luchtdruk van rond de Atmosfeer – op zeeniveau - kookt water in een gewone pan bij een temperatuur van 1°C. Wordt de druk vergroot dan zal de . Wij vertellen in dit artikel alles over koken met een snelkookpan. De Leukste Kookwinkel van de Benelux.


De Royalty Line snelkookpan is de ideale pan als u snel en gezond wilt koken.

De druk in de pan zorgt ervoor dat al uw gerechten nog verser, sneller en . Op zoek naar WMF Perfect snelkookpan ,liter ? Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts