dinsdag 13 januari 2015

Flitsparaplu set

Falcon Eyes Strobist Set met Statief UK-68T-K1. Deze studioset is te gebruiken voor zowel digitale als analoge fotografie en wordt bevestigd op de . Een flitsparaplu zorgt voor een juiste lichtcontrole of verlichting van de achtergrond. Levering: x paraplu PUR-84T. Standaardkorting van - voor leden.


Fotostudio set 2x flitser 2x statief 6x flits paraplu online kopen bij vidaXL.

Bestel je hightech producten online aan de beste . De naam zegt het al, een flitsparaplu is een paraplu, maar dan voor gebruik in de studio. De Bresser B-SUParaplu wit diffuus 84cm is een diffuser in de vorm van een paraplu. De B-SUheeft een wit doorschijnende stoffen bekleding en is . Bevat:elfo E0Reflector ø15cm met houder voor flitsparapluelfo vatting.


Complete strobist set bestande uit lampstatief m, swivelhea transparante flitsparaplu , draagtas. Samen voor een zeer scherpe allinn prijs. Voor de andere flitser wordt een flitsparaplu meegeleverd.

De hele set kunt u vervoeren in een robuuste, overzichtelijk ingedeelde koffer. De Mitros TTL Flitsset van Phottix bevat alles wat je nodig hebt om snel een kleine portretstudio op te zetten: een flitsparaplu , een lampstatief, een balhoof een . Omvang van de levering: x flitslampen. Fotostudio- Set mit farbigen Hintergründen und einstellbarer Aufhängung. Wanneer je veel op locatie fotografeert, dan wil je een set die eenvoudig. Dit licht creëer je door gebruik te maken van een flitsparaplu , een . Deze flitsparaplu is voorzien van een witte bekleding aan de binnenkant en is optioneel te gebruiken met of zonder de hoes aan.


De Bowens flitsparaplu is verkrijgbaar in twee verschillende modellen. Of te verkrijgen bij de Office Centre: Qihe Flitser Set DGS-1voor 2euro inclusief btw. De Soldier van Pixel is een professionele trigger set voor Canon waarmee u cameraflitsers en. Gebruiksaanwijzing DGS flitsset.


Flitsparaplu voor de professionele foto studio van Qihe en Eclipse. Overzicht alle DGS1accessoires. W8Statief, LH-27SU Lamphouder,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts