dinsdag 21 maart 2017

Keuken glaswand

Glas met fotoprint of led verlichting mogelijk. Op zoek naar een glazen spatwand? Offerteaanvraag duurt nog geen minuut! Glaswand keuken met afbeelding - Backsplash with prints. Verder worden alle glazen keuken achterwanden geleverd in gehard veiligheidsglas.


Dus uw glas in geschikt om achter een kookplaat te worden gemonteerd.

Een glazen keukenachterwand beschermt uw keuken wand tegen opspattend vet, eten en vocht. Het glas is gehard en is hierdoor hitte en UV-bestendig. Lees hier alles wat u moet weten over een achterwand van glas. Glazen spatwand op maat voor in de keuken bij Glasopmaat. Er zijn zoveel mogelijkheden!


Laat u inspireren op onze site. Of vraag uw gratis offerte aan! Een glaswand voor uw keuken samenstellen tegen een scherpe prijs?

Dat kan bij Bosch Glaskunst. Bekijk hier prijsvoorbeelden van een glazen . Zoekt u een glazen keukenwand op maat? Glas Compleet zorgt voor perfect passende glasproducten, waaronder glazen . Een keukenachterwand van glas is schitterend om te zien, maar is ook nog eens hygiënisch. Daarom wordt glas steeds vaker als achterwand gekozen.


Dat ziet u niet veel in keukenland. Maar het is wél een uiterst fraai gezicht. Met glas geef je je keuken een . Wilt u uw keuken een exclusief karakter geven? Kies dan voor muurbekleding in glas , bijvoorbeeld in uw keuken en badkamer. Want een strakke spatwand in glas vervangt klassieke tegeltjes . Denk maar aan een spatwand voor de keuken , een glazen keukenbla.


Een Lacobel- glaswand is ondoorzichtig door het aanbrengen van lak op één van de . Vervang de klassieke tegeltjes in je keuken of badkamer door een trendy glazen spatwand in gekleurd of gelakt Colorglas. Glas is een goed alternatief voor tegels als achterwand in de keuken. Krasweren naadloos en zeer hygiënisch glas.


Ideaal voor de moderne keuken.

Keukenglas voor een stijlvolle keuken. Leverbaar in elke maat en kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts