donderdag 2 maart 2017

Eva solo kruidenpot

Op voorraad - Voor 23:bestel morgen in huis. Zolang er water in de glazen onderbak . Het enige wat u hoeft te doen is het reservoir bijvullen. Coolblue: alles voor een glimlach. De redactie van Lekker is gek op bijzondere culinaire musthaves. Online delen we graag de nieuwste . Met deze EvaSolo kruidenpot hoef je geen schrik te hebben als je je plantjes eens vergeet water te geven.


In de pot onderaan giet je water, in het bovenste . Shop Scandinavisch design online! Zelf bewaterende kruiden- en bloempot waardoor je geen omkijken meer hebt naar je . Met deze Self watering kruidenpot heeft u geen omkijken naar uw kruidenplantje. Ideaal als u weinig thuis bent of tijdens vakanties. De kruidenpot van keramiek . Daarvoor kijk je op KIESKEURIG.


Voor 17:Bestel morgen in huis. Lagere biedingen heeft geen zin. Nieuwprijs €3en deze is nieuw. Leuk als cadeautje en handig voor vakantie!


De keramische pot is voorzien van een NEWlon draad die . Ben je ook altijd zo blij als je een basilicum- of peterselieplantje hebt gekocht? Größe: Diameter :x H:cm. Kruidenplantjes staan vrolijk in je keuken . Material: Glas, Keramiek. Utforska Tina Sigsgaards anslagstavla Eva solo på Pinterest.


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Hoewel de FlowerPot van Eva Solo nièt nieuw is, lijkt het ons dat velen dit fantastische. Eva Solo Bloempot met Bewateringssysteem Chalk Nordic Grey cm. Eva Solo is een Deense fabrikant van woonaccessoires, keukenproducten en artikelen voor in de tuin met een sterke focus op design, functionaliteit en kwaliteit.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Eva Solo kruidenpotjes aanbied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts