maandag 26 januari 2015

Waterkoker retro

Grafner Retro - Waterkoker - RVS. Een waterkoker die eruit ziet als een traditionele ketel is een prachtige combinatie va design en functionaliteit. Vind retro waterkoker op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Dit topmodel is een echte gadget! In kleuren mogelijk, shining red of pearl black Royale afmeting en supersnel vanwege het hoge vermogen! Russell Hobbs Retro Classic Noir Waterkoker - L. Die vraag komt niet heel vaak voor, maar wel de vraag: waar koop je een retro. Retro waterkoker Waarom zou je een retro waterkoker kopen? Deze kleine waterkoker heeft een retro uitstraling, dankzij de analoge temperatuurmeter en ronde vorm.


De waterkoker heeft een inhoud van liter. De mat zwarte Inventum retro waterkoker HW617B heeft een inhoud van liter. Deze retro waterkoker is een juweel voor iedere keuken en zal snel en efficiënt je water naar zijn kookpunt brengen. Snel genieten van een lekker kopje thee . Op zoek naar een nieuwe Waterkoker ? Vergelijk winkelprijzen.


Onze electrische waterkokers worden gekenmerkt door hun . AFK Waterkoker met LED- . Technische details: Vermogen: max. Met deze waterkoker is een kopje thee ouderwets gezellig. Hij heeft namelijk de vorm van een retro fluitketel. Gelukkig is hij wel uitgerust met de nieuwste . Dat een waterkoker niet perse strak en statisch hoeft te zijn, bewijst de Inventum HW617B. KLFOntdek de Smeg retro.


Prachtige Classico waterkoker in Retro stijl met rose-metallic vormgeving. Vandaag voor 16:bestel . De nieuwe standaard voor de betere waterkokers. Dé eyecatcher in jouw keuken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts