maandag 16 september 2019

Tegels spatwand keuken

Een keuken achterwan ooit heel simpel voorzien van tegels , tegels en nog eens tegels. In een aantal keukens heb ik de spatwand van aluminium gezien. Men heeft meestal de keuze uit materialen zoals tegels , roestvrij staal, natuursteen of.


We vermijden dus het best om als spatwand in de keuken materialen te . Wie denkt dat spatwanden altijd saai moeten zijn, kent de Rimboe-collectie van Santana nog niet.

Ouderwetse, witte tegels maken plaats voor . Topkwaliteit keukentegels voor de beste prijs bij Tegelmegashop. Altijd een passende tegel voor uw keuken , A-merken! De spatwand is een blikvanger in je keuken.


Haal er het meeste uit door de spatwand te bekleden met metalen tegels. Deze leuke kleine marmeren zeshoekige tegels maken de spatwand speels en uitdagend. Onze keukentegels vormen de ideale spatwand : achter de spoelbak om wateroverlast te beperken of achter een keramische of inductiekookplaat tegen spatten .

Glas tegen de keukenmuur 16 Posts 19. Tegels in de keuken : tot welke hoogte? Abstimmungsergebnisse Gaat u voor een klassieke keuken ? Dan is het een goed idee om de achterwand van de keuken met tegels te bedekken. U kunt dan voor de keukenwand nog . Inspiratie nodig voor je keuken ? Zoek je mooie wand- of vloertegels ? Of je nu kiest voor een artisanale cementtegel of Marokkaanse zelliges, je keuken blijft bij. HPL, Plexiglas en Dibond.


Spatwanden zijn onmisbaar in je keuken. Verschillende soorten zoals zelliges - tegels van geëmailleerd terracotta – die een landelijk effect . Je kan je spatwand combineren met de afwerking van je keukenkasten. Ze zijn duurzaam, vochtbestendig, én laten zich erg makkelijk . Wanneer u een nieuwe keuken gaat plaatsen heeft u zeker nagedacht over de spatwand.


Een spatwand heeft zowel een funcionele als een esthetische functie.

Natuursteen voor spatwand in de keuken. Glastegels waren al erg populair in de badkamer, maar worden tegenwoordig ook vaak gebruikt als spatwand in de keuken. Veel gekozen als spatwand : (keramische) tegels , glas, roestvrijstaal en natuursteen. Met vrolijke patronen op de achterwand zorg je voor meer kleur in de keuken. Vooral een sierlijke wandtegel leent zich hier goed voor.


Overweeg je een hippe en stijlvolle glazen spatwand in je keuken ? Kies dan voor relatief grote en gladde tegels. Op die manier kun je in een handomdraai lelijke oude tegels verbergen . Als je een nieuwe keuken gaat uitkiezen voor in huis, moet je een aantal. In de keuken wordt gekookt.


En dat betekent dat er dingen. Daarnaast heb je tegels in alle kleuren, soorten en maten. Vaak gebruikte tegels voor de spatwand.


Metrotegels zijn al enkele jaren een vaste waarde als wandtegels in de keuken. Ze hebben hun naam te danken aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts