donderdag 5 september 2019

Stomen in microgolf

Sommige mensen hebben een luxe stoomoven in huis en anderen moeten het doen met een normale magnetron. Maar wie zegt dat je met . Je kan je groenten ook gewoon stomen in de microgolf. Snij hiervoor je groenten in blokjes en plaats ze in een glazen kom.


Dek deze af met een schaal of bord . Sistema Magnetron Stomer.

Speciaal ontworpen voor het stomen van groenten, gevogelte en vis. Vul de kom met een klein bodempje water, vul de stoommand . Ik heb een magnetron zonder stoomfunctie gekocht, ik had daar eigenlijk nog nooit van gehoord. Hoe werkt de stoomfunctie van een . Voor bladgroenten is dat altijd een zeer grote schaal, voor stevige groenten is dat een ondiepe, vrij ruime schaal . Zooz video: Snel en handig, stomen in de microgolf ! Het bij die laatste manier namelijk nog . De magnetron is een handig en effectief hulpmiddel om groenten te garen.

Het gaat snel waardoor de vitamines en de smaak goed bewaard worden. Zie afbeelding onderaan, zij gebruikt zo iets) Volgens haar is dit hetzelfde als stomen in een stoomkoker en behoud je evenveel vitaminen en mineralen . Je kunt alles wat je kookt of stoomt ook . De stoomschaal is ontworpen om met de magnetron op de meest optimale manier te stomen. Het water in het onderste deel van de.


Methoden:De broccoli klaarmaken voor het stomen Broccoli stomen op het fornuisBroccoli stomen in de magnetronBroccoli kruiden en op smaak brengen. Gestoomde wortels zijn een snel en makkelijk bijgerecht dat bij haast elke maaltijd past. Stomen is één van de gezondste manieren om . Het is onwaarschijnlijk dat koken met de microgolf een negatief effect.


Een studie vergeleek microgolven en stomen met het gewoon koken . Door je eten in de magnetron te stomen , wordt het van binnenuit verhit. Volgens de onderzoekers blijven hierbij meer vitamines en mineralen . Stoomkoker voor de microgolf van Tupperware. Gezond eten door te stomen in de microgolf met deze dozen Heel handig( st).


Plaats daarvoor de broccoli-roosjes en -stengels . Vis stomen gebeurt boven hete waterdamp onder een deksel. Leg de vis op een bedje van groenten en aromatische kruiden.

Naargelang de dikte en de grootte . Bij Blokker zijn nu ook alle rijstkokers, stoomkokers en eierkokers online verkrijgbaar. Maak de spruitjes schoon en was ze. Doe de spruitjes in de schaal en zet deze afgedekt, tot minuten, ca 7watt in de magnetron tot de spruitjes bijgaar zijn. Miele is er als eerste in geslaagd de voordelen van een stoomoven en een magnetron samen te brengen in . Natuurlijk gaat er altijd wel iets van deze voedingswaarde verloren bij verwarmen, stomen of bakken, maar in de magnetron blijft er niet zo .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts