dinsdag 17 september 2019

Frieten bakken zonder vet

Bintje aardappelen, ossewit en de frietjes twee keer bakken : de gemiddelde Belg. Philips Airfryer XXL, kan je bijvoorbeeld frietjes bakken zonder olie! Vetvrij frituren doe je met een hetelucht friteuse.


Frituur zonder olie of vet maar net zo krokant. Zonder een drupje olie maak je de knapperigste frietjes , je hebt geen.

Zo is het bij de Airfryer belangrijk dat frieten tijdens het bakken minimaal eenmaal in het mandje omgeschud worden. Mijn voorkeur is dit op . Frieten zijn lekker maar vanwege het hoge vetbad niet goed voor de lijn en de cholesterol. Wij bakken ze zonder olie, of toch bijnaen, ze zijn even smakelijk, . Veelzijdig: ook geschikt voor grillen, bakken en braden. Geniet van knapperige, gezonde friet tot wel minder vet met de Philips.


Deze pan had ik eerder moeten kopen.

Ik krijg veel vragen over het bakken van verse friet of aardappelschijfjes in de. Doe de friet zonder olie in de Airfryer mand en pof deze half gaar minuten . Het is een frituurpan waar je maar één lepel olie in moet doen om je frietjes te bakken. De warme lucht bakt de frietjes geel bruin maar omdat je . Omgerekend naar een kilo friet komt de Airfryer . Wie had jaar geleden gedacht dat we ooit patat konden bakken zonder gebruik te maken van. Maarja, wat moet je dan doen, helemaal nooit friet eten dat gaat er bij mij niet in!


Zonder vet frituren maar toch knapperige friet bereiden doe je met een hetelucht friteuse. Je kan er ook vlees in braden, brood in bakken en groenten in grillen. Bovendien belooft de Airfryer je de frietjeshemel op aarde: “ minder vet , geen vieze geurtjes én dan ook nog eens overheerlijk” Ik geef toe: ik stond er vrij. Denk aan etenswaren zoals diepvriesfriet , kroketten of frikandellen.


Je kan deze etenswaren echt zonder olie in de airfryer bereiden. Zo kan je genieten van een portie frietjes zonder je daarover schuldig te hoeven voelen. Verse frietjes uit de Airfryer bevatten tot minder vet dan verse frietjes uit een.


Want je kunt heel simpel zelf van verse aardappelen frieten snijden. Ik heb een portie “ naturel” gehouden, dus zonder olie en andere zaken.

Frituren zonder vet doet u met de geselecteerde vetvrije frituurpannen van. Ook de Consumentenbond was redelijk positief over de friteuse zonder vet. Met of zonder dompelbad bleef het best lastig om verse frietjes mooi. Werkt het ook om de friet deels te bakken in de airfryer eruit halen om je . Omdat bij het bakken alleen lucht wordt gebruikt, zouden er minder snel geurtjes ontstaan.


Geen noo iets frituren in de wok is erg simpel. Het enige wat je nodig hebt is een wokpan, een draadschepje, arachideolie en een stukje brood. Lekkere frietjes én meer maar dan zonder olie ! Samenwerking – Frietjes bakken met minder vet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts