woensdag 30 november 2016

Steelite borden

Craft White bowl coupe 225cm. DEZE NIEUWE SERIE BORDEN. PORSELEIN - STEELITE BROWN DAPPLE. De medewerkers van Tovari geven u graag Advies! De leverancier voor de horeca voor duizenden.


Aantal: merk: steelite productnaaborden afmeting: 15x10xcm.

Materiaal: porselein conditie: . Helaas hebben wij niets gevonden voor steelite servies. Iets totaal anders dan het witte servies wat de meeste mensen gewend zijn. Doordat de borden met de hand . See more ideas about Dinner ware,. Steelite bor waarvan 84x afmeting circa: ø25cm.


Afbeeldingsresultaat voor mooie borden steelite diep. Deze robuuste borden en schalen geven ieder gerecht een stoer . In de afgelopen jaren won het bedrijf vele prijzen, .

Check haar site op Cichi. Allure wijnglas 33cl all purpose. De borden zijn mooi geglazuurd en vooral een trend in het hogere . Alle borden zijn in prima staat en zeer weinig gebruikt. Bij één bord is wel het zwarte randje wat vervaag dat is dan ook alles. Avanzato bestaat uit witte, zwarte en – heel bijzonder – zilverkleurige borden.


Het servies is door het formaat en de vorm bij uitstek geschikt . We have many A-Z keywords for this term. Allerlei traditionele vormen . Op onze wishlist: borden met een gouden touch - Alles om van je huis je . Wegter biedt een breed assortiment aan totaal concepten voor de professionele keuken en gedekte tafel. Zoals: horecaservies, -glaswerk en bestek. De sfeer is chick, modern en informeel. Er is duidelijk niet bezuinigd op de verbouwing . These are priced per dozen ().


Are you looking for new inspiration for your hotel? Melamine bekers, borden en bestek in gezellige kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts