woensdag 9 november 2016

Alessi voorraadpot

Voor iedereen een voordeel. Wordt geleverd in een mooi cadeauverpakking. Vele aanbiedingen bij bol. Voorraadpot uit hoogglans gepolijst RVS met aluminium knop.


Bezoek onze winkel in Roosendaal of online.

Ben je je keuken aan het verbouwen? Of wil je een keukentoestel vervangen? In deze rubriek vind je alles om je keuken voordelig in te richten. Hiermee heeft de luchtdigte pot een inhoud van liter. De kleur van de deksel is in dit . Veilig achteraf betalen is mogelijk en een snelle levering gegarandeerd!


Gekregen als cadeau en nooit gebruikt. Simply place the bottle opener on top of the bottle and push down.

Gianni voorraad pot 2cl. Lulà Jar hondenvoederbewaarpot. Vind je favoriete items bij de. Liter en nog veel meer vershouddozen. Nu te koop bij Cookinglife. Die Nutzer lieben auch diese Ideen.


Eva Solo Karaffe L Jetzt bestellen unter: . Deze mooie medium voorraadpot uit de Cactus! Alessi is gemaakt van glas en roestvrij staal. Voorzien van een siliconen ring, wat de pot volledig . Beschikbaarheid: Op voorraad. Of voor koekjes voor kattenliefhebbers… MioJar.


Glazen voorraadpot met blikken deksel en gouden knop. Mio is de voorraadpot voor het kattenvoer. De glazen pot sluit het voer geurvrij af met een kunststof, zwarte deksel.


Hij bewaart maar liefst liter voer. De door Lluís Clotet ontworpen pot is gemaakt van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts