dinsdag 29 november 2016

Betonnen bloempot

Vele aanbiedingen bij bol. Mica Decorations ronde pot vera maat in cx gebroken wit beton. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Stenen, betonnen of aardewerk (middel)grote bloempotten gezocht. Bloempot beton verbandmotief 17x13.

Je vindt ze bij ▷ WestwingNow. Ze beschikken over een veelzijdige uitstraling en zijn bijzonder . Bekijk onze betaalbare bloembakken online. De grootste collectie bloempotten vind je bij Intratuin.


Ons assortiment bestaat uit traditionele ronde terracotta potten tot aan strakke moderne buitenpotten van . Wij leveren mooie bloembakken en plantenbakken van natuursteen en beton , maar ook bloembakken van hout, EPS (piepschuim), polymeerbeton, etc. Ontdek ons ruim assortiment bloempotten van merken zoals Elho, Nature, Ecopots en Gardenas.

Deze kleine lichtgrijze plantenpot van Ferm Living is gemaakt van vorstbestendig beton. Je kunt hem dus binnen en buiten gebruiken. Met beton en pastelkrijt maak je gemakkelijk kleurrijke bloempotten.


In deze DIY- video laat Marij van My Attic zien hoe je dat doet. De bloempot van beton in deze uitleg heeft de maat van een emmer met liter inhoud. Als je hem groter of kleiner zou willen, dan kan je natuurlijk gewoon de . Deze keer laten we zien hoe je bloempotten van cement kunt maken. Erg makkelijk en leuk om te maken.


Bij Tuinland vind je bloempotten in alle soorten en maten. Een toffe betonnen bloempot voor de industriële inrichting, of juist hippe design bloempotten voor de. Betaalbare, solide en duurzame bloembakken. Landelijke en brocante bloempotten zijn onmisbaar in een interieur. Een betonnen bloempot kapotgevallen van de zuil.


Nu zelf eens proberen er . Prachtige oude betonnen bloempot. Bloembak Cynthia beton antraciet 35x58xcm.

Mooi verweerd en voorzien van een laagje mos, ze komen uit een oude tuin waar de natuur zijn gang kon gaan. Rechthoekige betonnen bloempot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts