maandag 8 augustus 2016

Tefal wafelijzer platen

TEFAL Croque-monsieurmachine - Wafelijzer Snack Collection. Diamond Elektrische wafelijzer met type Luik platen. Met de Snack Collection kun je kiezen uit verschillende platen , . Er zijn maar liefst verschillende.


Voor iedereen een voordeel.

De platen voor tosti en wafels zijn veel gebruikt, maar er zijn gloednieuwe platen erbij . Het wafelijzer is geschikt om twee wafels per keer te bakken. Grote platen voor rechthoekige wafels van x 1cm. Verwisselbare platen met antiaanbaklaag. Multifunctioneel: verander van platenset in een handomdraai dankzij de 12 . Omschrijving voor TEFAL Wafelijzer (WM754D).


Voeg toe aan vergelijking.

Kook en bak accessoires eenvoudig en. Het deeg plakt niet vast aan de platen door de anti-aanbaklaag. Deze wafelmaker heeft twee grote en rechthoekige platen van x 1cm. King Size wafelmaker: Semiprofessioneel wafelijzer voor twee perfecte Belgische. Tevens heb ik een vraag zijn er ook nog andere platen voor dit toestel?


Breedte: 2mm, Diepte: 2mm, Hoogte: 4mm. Materiaal: Aluminium, Metaal. Tefal Reverso, Super Snack.


Inclusief receptenboekje met 4. De twee grote platen hebben een oppervlakte van x 1cm. Ik heb een tefal grillplaat, en gisteren gemarineerde speklapjes erop gegrild. Wie heeft een manier om de platen schoon te krijgen. Dit koffertje bevat: - Opbergdoos - driehoekige croqueplaten - boekje met recepten.


De platen zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik in het wafelijzer Snack Collection van. Een paar weken geleden vroeg ik tips voor de aanschaf van een wafelijzer.

Dansk, Deutsch, English,. Leg het vlees op de platen. U heeft de keuze uit twaalf grillplaten verpakt in een doos met . Twee platensets voor het maken van telkens twee grote wafels of twee grote croque-monsieurs!


TEFAL Multisnack SW853Dbij Krëfel - voor 22ubestel levering de. Waardoor het niet enkel een wafelijzer is, of een croque monsieur toestel is. U kan ook andere platen aanschaffen voor het bereiden van diverse snacks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts