maandag 1 augustus 2016

Elektrische kaasrasp

De kaasrasp is geschikt. De Tre Spade elektrische kaasrasp heeft een volledig aluminium behuizing en een roestvrij stalen rasptrommel. U kunt nu direct aan tafel geraspte kaas toevoegen aan uw gerechten. Uw gasten zullen onder de indruk zijn van deze handige elektrische kaasrasp. G3Ferrari Parmino Chef elektrische kaasrasp.


Met deze zeer handige elektrische kaasrasp kunt u geheel automatisch en eenvoudig kaas raspen.

Professioneel kaas raspen met kaasmolens van Horeca world. Het goed raspen van kaas is een lastig karwei. Een harde kaas heeft een andere rasp nodig dan . Kaasraspen kan natuurlijk met de han maar als het om grote stukken kaas gaat is een elektrische kaasrasp toch wel de beste oplossing.


Santos Type Kaasraspmolen Kaasrasp Rasp 230V Horeca. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!

Je vindt bij ons kwalitatieve . Te koop goedwerkende electrische kaasrasp. Te gebruiken voor kaasfondue of geraspte kaas. Bekijk ook mijn andere zoekertjes. Het raspen van kaas gaat eenvoudig met een goede kaasrasp van Boska.


Kaasrasp GFerrari Parmino (oplaadbaar), Prijs: Neem contact op voor een prijsopgave. Gemak dient, ook in Italië, de mens: het is een elektrische kaasrasp , . Coolblue: alles voor een glimlach. Dit elektrische kaasrasp kan behalve kaas ook noten, chocola en brood raspen. De rasp wordt geleverd met twee verschillende bladen.


Elektrische Käsereibe Mühle Küchenprofi - Schwarz. Hetzelfde product met gebruikssporen of een beschadiging, maar tegen een mooie korting? Verpakking beschadigd € , . Rechtstreeks op het gerecht.


Geschikt voor alle soorten harde kazen. Van complete messensets. Handige elektrische kaasrasp voor snel en eenvoudig vers geraspte formaggio (kaas) . Deze zeer handige elektrische kaasrasp , zorgt ervoor dat je harde én zachte kaas automatisch en eenvoudig wordt geraspt.

Nederlands - Duits op Glosbe, online. Deze elektrische kaasrasp beschikt over een oplaadbare batterij en kan . Boska Explore Easy Grater kaasrasp. Joseph Joseph Zesteur rasp met schoonmaakopstuk - .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts