maandag 28 maart 2016

Sauna handdoek met elastiek

Op zoek naar een saunadoek met elastiek ? Creëer de ultieme wellness-ervaring met het saunalaken , hamamdoek,. Aan de achterzijde van de kilt zit een elastieken band en aan de voorzijde is hij . Helemaal handig zijn de saunahanddoeken met elastiek en klittenband. Sauna Handdoek Microfiber met Elastiek - Kleur: Roze.


Superzachte sauna omslagdoek van bamboebadstof in de kleur lichtgroen.

Deze sauna handdoek voor dames is fantastisch voor een bezoek aan de sauna of tijdens een welverdiende wellnessdag. Dameskilt of sarong, herenkilt voor de sauna. Een handdoek met knopen of klittenband voor de sauna.


Extra lange saunabadlakens, meter lang, om helemaal . U hoeft dus niet te worstelen met een gewone handdoek. Saunakilt is voorzien van klittenbandsluiting. Het ideale product voor de sauna ! Deze microfiber handdoek neemt keer meer water op dan een gewone handdoek.


Dankzij het elastiek kun je hem dragen als een jurk.

Sauna handdoek met elastiek en klitteband. Bekijk alle advertenties van. Vergelijkbare advertenties. Saunahanddoeken saunalakens en kilts in verschillende maten en kleuren. De katoenen kilt is geschikt voor iedereen die geen zin heeft om te slepen met een badjas, maar toch bedekt in de sauna wil lopen.


Bevat naast het klittenband ook elastiek. Door de elastieken band en. Gegarandeerd blijf voortdurend zacht zonder wasverzachter deze bamboe hoofdhanddoeken. De Sauna Kilt is een vrij nieuw product wat sterk aan populariteit wint. Dit vanwege het comfort en gebruiksgemak.


De achterzijde is ingenomen met elastiek en verstelbaar met klittenband zodat hij . Koop nu uw Sauna omslag handdoek en geniet in de sauna. Een sauna omslag handdoek met klittenband is bij ons al verkrijgbaar voor € 295. SLT originals sauna handdoek nodig? Het meest voor de handliggende is een handdoek pakken,. Met een elastiek band en een knoop of klittenbandsluiting past die altijd.


Dit is natuurlijk erg voor de hand liggen maar in de sauna past die wel thuis. Een massage handdoek kan ook prima gebruikt worden als sauna handdoek.

De handdoeken zijn uitgevoerd in een extra zware kwaliteit in diverse afmetingen. Dames sauna handdoek met borduring ideale omslagdoek voor de sauna. Badhanddoeken vind je bij Decathlon. Sluiting dmv band met velcro.


Met één zak aan de voorzijde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts