vrijdag 5 februari 2016

Oude koperen kraan

Zware oude koperen kraan. Oude nostalgische kraan van messing of koper. Twee mooie kraantjes van koper met nikkel zijn van een oude wasbak. Koop of Verkoop koperen kranen op Marktplaats.


Wij zijn leverancier van diverse oude bouwmaterialen, waaronder kranen.

Heeft u behoefte aan een oude koperen kraan voor buiten? Oude koperen kraan met draaihendel. De kraan is niet getest, maar is zeker zijn gewicht in koper waard. Belangrijker is echter de fraaie vormgeving, die doet . Groot assortiment in koperen kranen. Grote en kleine op voorraad.


Meer informatie of prijsopgave aanvragen. Populaire items voor oude kraan.

Messing Water kraan, kraan voor decor, vintage metalen kraan, kraan messing, oude koperen kraan , . Tevens voorziet Anresto oude kranen van een speciaal en uniek inwendig systeem welke wordt ingebouwd om elke kraan te kunnen aansluiten op het moderne . In mijn toilet zit een origineel koperen kraantje boven het fonteintje. Prachtige grote koperen kraan. Het vullen van het water in glas uit oude koperen kraan.


Exclusief bestemd voor alle . Kraan maken van koperen buis ? Vind de beste selectie oude koperen kraan fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit oude koperen kraan voor de dutch luidspreker markt . Naast deze koperen kranen en antieke gebloemde radiatoren op pootjes verkopen wij ook andere modellen antieke radiatoren zoals: Radiatoren op pootjes . Links nog een authentieke. Koper poetsen hoeft niet meer, spuit er antikal op,even laten intrekken, met een. Vuil geworden koper makkelijk te reinigen met Viakal, even in laten weken ±. Erg leuk uitziende retro douche kraan gemaakt van antiek messing.


Ideaal voor alle badkamers met name klassieke degenen met retro lay-out. Oude Glorie - Nieuwe wijk - Sint Maria Lierde - Belgium. Een roestende badkuip, een fiets met een kapot frame of een verbogen kraan bij een verbouwing mag waardeloze rommel lijken, maar bij de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts