maandag 22 februari 2016

Elektrische zout en pepermolen

De elektrische pepermolen van Haushalt heeft een duurzaam keramisch maalwerk dat geschikt is voor het malen van peper en zout en… Meer. Fackelmann Stoha elektrische zout - en. Day elektrische kruidenmolen - zwart. Vanaf € gratis verzending.


Elektrische peper- en zoutmolen kopen? Nog op zoek naar een peper en zoutstel ?

Ook in dit geval hebben we bij Habitas diverse molens welke het doseren van deze . Blokker heeft een ruime keuze in pepermolen - en zoutmolens. Of je nu een klein beetje zout over een . Fraaie, elektrische , in wit en zwart gelakte . Met zijn elegant en robuust design past deze elektrische Oval zout- en pepermolen (2cm) op elke tafel. Voor het vermalen van uw peper, zout en kruiden heeft Oldenhof diverse molens in het assortiment. Er zijn molens met een keramisch of een roestvrij staal . Fraaie elektrische roestvrijstalen zout - of pepermolen uit de Springfield serie van Michelino.


Het mechanisme wordt electrisch aangedreven door batterijen (x AA).

Met dit stijlvolle elektrische peper- en zoutstel APS526R van Bestron kookt u een. Een mooi accessoire voor de keuken: een peper- en zoutmolen mogen niet ontbreken op het. Praktisch én decoratief: deze leuke zout- en pepermolen -set is een stijlvolle blikvanger op uw eettafel. Met een druk op de knop verdeelt u de fijngemalen . De Elis sense elektrische zout- en pepermolen zijn vervaardigd uit sterk, mat geborsteld RVS en hebben een strak, eigentijds design.


Bestel vandaag nog bij Cookinglife! De molens zijn elektrisch . Menu New Norm Zout en pepermolenset. Peugeot heeft ook zoutmolens ). Met deze zout- en pepermolen wordt het op smaak brengen van vlees en groenten wel heel eenvoudig: hij is namelijk elektrisch ! Vergelijk winkelprijzen. Deze handige Art of Living elektrische zout of pepermolen bedien je door de molen graden te kantelen.


Electrische peper en zoutmolen van kunststof met keramische molen. Bij sommige gerechten is het erg lekker om peper of zout toe te voegen. Manuele iconische pepermolen uit walnotenhout en inox cm.


Handige, electrische zout- en pepermolen. Beide helften zijn apart te bedienen. Uw reclame wordt met een lasergravure op de molen aangebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts