dinsdag 12 januari 2016

Van den borre koelkasten

Hoe een koelkast gebruiken ? Een probleem met uw koelkast ? Vergelijk en koop hier uw Koelkast met diepvriezer. Advies en snelle en gratis levering van uw Koel-vriescombinatie. Zoek een mini koelkast via de filters in de linkerkolom. Wil je mini koelkasten vergelijken?


Jouw selectie: 2van 2producten. Hun grote capaciteit en vooral de aanwezigheid van een automatische verdeler van ijsblokjes, gemalen ijs. Sta dus even stil bij het energieverbruik van uw koelkast. Om u daarbij te helpen, verdeelt een Europese norm alle koelkasten in klassen van A tot G. Met de Bosch VarioStyle- koelkasten is het kinderspel. Het zijn de allereerste koelkasten met een wisselbaar deurpaneel.


Klik hieronder om meer informatie te bekijken over het . Aangezien vrijstaande koelkasten voorzien zijn van een ventilatiesysteem . Koelkast Zanussi tafelmodel met vriesvak sterren, in goed werkende staat, van tante. Nog in goede staat is maanden oud en nog garantie bij van den borre. Avec sa propre logistique pour un service personnel et rapide.


Ontdek vandaag nog ons uitgebreid aanbod! Bestel nu Eenvoudig en Snel online! VANDEN BORRE Slesbrekstraat 10 ST-PIETERS-LEEUW . Officieel Siemens verdeler. Zelf afhalen of snelle levering!


Het Duitse familiebedrijf levert al jaar innovatieve koelkasten en di. Huishoudtoestellen ( Elektrische) - Kleinh. Siemens KI86SHDinbouwkoelkast met vriezer.


Beschermde afnemers' kunnen bij hun netbeheerder een kortingbon van 1euro aanvragen voor de aankoop van een energiezuinige wasmachine of koelkast. Het uur van levering stond vermeld . VandenBorre en Hugo Van Praag overnam .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts