vrijdag 29 januari 2016

Droogrek pasta

Een pasta - droogrek waarop u uw zelf gesneden pasta kunt laten drogen - armen. Bent u op zoek naar een pasta droogrek ? Onze webshop heeft pasta droogrekken voor elk budget. Inspiratie vindt u volop bij Cookinglife!


Fashion: Kostenlose Lieferung und Rückgabe. Vind droogrek pasta op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Pasta droogrek RVS Pasta -Tree. Dankzij dit droogrek maak je ruimte vrij op het werkblad en laat je de pasta snel en gelijkmatig. Plaats de verse pasta vervolgens op het rek om te drogen. Droog je zelfgemaakte pasta aan deze handig vormgegeven droger.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Beukenhouten rekje om zelfgemaakte spaghetti , tagliatelle etc.

Afmetingen x 2x 2cm. Gezellig met het gezin een middagje pasta gemaakt? Met een pasta droogrek van Cookinglife. Coolblue: alles voor een glimlach. Maak thuis de lekkerste pasta voor je vrienden en familie.


Dit rek is maakt het drogen van de pasta gemakkelijk. KitchenAid droogrek voor pasta - 5KPDR. Als u zelf pasta maakt, welke vorm dan ook, dan is het prettig om deze goed te laten drogen.


Met het pasta droogrek kunt u uw zelfgemaakte pasta laten drogen. Hierdoor kan de pasta ook nog op een later tijdstip bereid worden. Laat op dit rek je pasta drogen, nadat je deze in de pastamachine hebt gedraaid. Hiermee voorkom je dat je je pasta aan elkaar plakt.


Voldoende (16) staven om veel verse pasta te drogenBevat een staaf om de pasta te verplaatsten van de pastamachine naar het droogrek. Het pasta droogrek werkt . Uiteraard hoeven die slierten ook geen verplichting te zijn, aangezien het Marcata pasta droogrek voor veel pastasoorten geschikt is. Afneembare armen om de pasta direct bij de machine te plaatsen.


Demonteerbaar dus makkelijk op te ruimen.

Tijdelijk uitverkocht 1 90. Gratis bezorging bij bestellingen boven de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts