donderdag 12 november 2015

Whirlpool stoomschaal

De stoomschaal is ontworpen om met de magnetron op de meest. Snel en gezond koken met de Wpro stoomschaal (ovaal liter). De universele stoomschaal is vaatwasserbestendig, licht, onbreekbaar en behouden de . Stoomschaal voor magnetron (ovaal liter).


Geleverd met een receptenboek. Gezond en vetvrij koken met behoud .

Bereid heerlijk gezonde, gestoomde gerechten of kook pasta rijst tot de perfectie. Vergelijk winkelprijzen. Bereidt eenvoudig gerechten met stoom in de magnetron door . Door groente, vlees of vis in de meegeleverde stoomschaal te stomen,.


De Leonardo stoomschaal is vaatwasserbestendig, licht, onbreekbaar en behouden de voedingswaarde. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te.


Bel uw EP: Winkel voor de levertijd.

Neem voor de levertijd contact op met uw. Productfiche whirlpool amw 7ix: Vind hier de karakteristieken,. Grill, microwave, crisp, hetelucht en stoom! Whirlpool Family Chef Combimagnetron. Alle mogelijke bereidingswijzen aanwezig.


Assited Chel met auto progs. Heeft er iemand een stoomschaal van whirlpool (oranje ovaal) over, die hij niet gebruikt. Een stoomschaal wordt meegeleverd. Accessoires Afwerkingsprofiel onderzijde, mm hoog. Uitneembaar waterreservoir liter.


Inclusief geperforeerde stoomschaal , niet-geperforeerde. Mooie, uitgebreide combimagnetron. Gaat weg ivm overcompleet.


De crisp-plaat is keer gebruikt, de stoomschaal zit nog nieuw in de . Klik en zie welke winkel de beste prijs voor magnetrons aanbied. Voor het stomen van al je groente in de magnetron is dit een goede en . Leg groente in de meegeleverde stoomschaal en stomen gaat keer zo snel dan stomen met een pan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts