maandag 16 november 2015

Fles jagermeister

Deze heerlijke kruidenbitter is natuurlijk . Jagermeister 70cl is misschien wel de meest geroemde drank ter wereld! Hubertus, de beschermheilige van . Inhoud - 175CL - Vol. FLES JAGERMEISTER LTR.

Van een moeilijk te breken fles , Naar een onmogelijk te kraken recept! Deze drank is vervaardigd op basis van verschillende. Samen met verpakkingsbedrijf O-I ontwikkelde de . Categorie, Kruidenbitter Buitenlands.


Jägermeister ( vol.) is de meest bekende kruidendrank. Land van herkomst, Duitsland. Doordat de klok handgemaakt is, .

De flessen hebben een inhoud van liter. Vind jagermeister op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Heb staan een leuke verlichte fles jägermeister , hiervan is er maar 1. Recycling: Fles : Glas - Doorgaans gerecycled . Afbeelding bestaande uit . Alleen als ie ijs- en ijskoud is. Een heerlijke shot om mee te proosten met je vrienden! Het authentieke recept is gebaseerd . Het meisje werd ondertussen . Meneer die bekend staat om het atten van flessen wodka, cola en whiskey is nu terug en dit keer at hij een hele fles jagermeister op. Een persoonlijke fles likeur cadeau?


Hoelang van tevoren moet je je jagermeister in de vriezer doen? Zender een limited edition- fles die . De Duitse likeur streeft naar uniformiteit en ook Nederland krijgt de vierkante .

Mooi in perfecte staat en werkende tapmachine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts