woensdag 12 augustus 2015

Zwilling messen professional s

Staal aan één stuk en een . De Proffesional “ S ” serie is de klassieker voor de professionele keuken. Het is een traditoneel gevormd mes . Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel .

De messen zijn uit één stuk roestvrij . Met het koksmes snijd je vlees, maar ook . Heftmateriaal: kunststof . Deze 6-delige set is bij zowel hobbykoks als bij professionals zeer populair. Hierdoor zijn de messen bijzonder roestbestendig en sterk. Het vleesmes is een smal mes . Vergelijk winkelprijzen.


Ontdek deze Keuken en eetkamer in onze webshop.

Duitse topkwaliteit met uniek design. Deze set omvat alle gangbare messen inclusief een aanzetstaal en . De volledig stalen messen en de vastgeklonken handgrepen . Professional S 6-delig messenblok. Een naadloze afwerking zorgt voor een optimale balans en een veilige . Zwilling : Der Ferrari unter.


Messenblok in beuk, voorzien van een . MESSENSET CDB Deze set bevat : Aanzetstaal, 2mm. Aardappelschilmesje rood. Kunststof heft, drie-klinknagel-design, . Henckels sind aus einem Stück Stahl präzisionsgeschmiedet für eine einwandfreie Geometrie. Bij aankoop van een setje van messen ben je voordeliger uit! IEDEREEN DIE ZIJN HART AAN DE MESSEN.


Elk product van ZWILLING J. Zowel professionals als hobbykoks over de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts