maandag 3 augustus 2015

Steenbeitel slijpen

Frans van onze werkplaats in Nijkerk laat je stap voor stap zien hoe we . Om fijn te kunnen werken met je beitel is scherpheid belangrijk. Zaken als een beitel set kopen, beitels slijpen , wetten worden onder de loep . Deze slijpsteen werkt zeer langzaam waardoor het slijpen erg lang duurt,maar het. De steenbeitel over de helft van de steen heen en weer bewegen zodat de.

Tijdens het gebruik verliezen beitels hun scherpte. Steenbeitel en houtbeitel van hoogstaande kwaliteit. Een steenbeitel is namelijk heel geschikt om beton en baksteen te slopen.


Voor houtbewerking is een scherpe beitel onmisbaar. Een botte beitel beschadigt je werkstuk en kan uitschieten en verwondingen veroorzaken. Een beitel slijpen doet u wanneer het blad kartels vertoont en u voelt dat snijden niet lekker loopt.


Praxis heeft een uitgebreid assortiment steenbeitels, zodat je altijd de juiste steenbeitel vindt.

Koubeitel ( steenbeitel ): sterke en duurzame beitel uit één stuk. Laat botte beitels terug slijpen voor je ze opnieuw gebruikt. De meest gebruikte steenbeitel is de platte beitel, waarmee allerlei. Beitels slijten natuurlijk, en dan moet je ze weer scherp slijpen.


Daarom is het niet echt handig om een dure steenbeitel te kopen. De meeste steenbeitels zijn aan beide zijden geslepen en worden gebruikt met behulp van een hamer, klopper of vuist. Houtbeeldhouwgereedschap: met de hand of de machine slijpen ? Het meeste plezier bij het houtbeeldhouwen beleef je als je kan werken met echt scherp . Een slijpmal van Narex maakt het slijpen van een beitel wel erg gemakkelijk.


Het in de juiste hoek houden van een beitel valt nog niet echt mee. Posts - ‎1 Autor Ik gebruik die bladveer beitel echt vaak en heb hem tot nu toe niet hoeven slijpen. Ik ben hem ook expres een beetje aan het mishandelen.


Wel ff oppassen dat het geen dragende. Eerst de afgtekende lijnen en dan . Je kan ze door slijpen met een diamant schijf.

Natuurlijk verkopen wij van ToolMax ook verschillende soorten steenbeitels. Wij bieden steenbeitels aan van de merken Stanley en Gedore. Gladder zijn de bewerkingen schuren ( slijpen ), zoeten (matglans) en. Maak kennis met het professioneel elektrisch .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts