maandag 31 augustus 2015

Tajine voor inductie

Adapter om een tajine ook te kunnen gebruiken op een inductie kookplaat. Tajines koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol.


Vergelijk tajines voor gerechten met kip, rundvlees, lamsvlees, vis e. Bestel direct goedkope aanbiedingen bij de beste shops online!

Als je een inductie kookplaat hebt dan kan het goed zijn dat je pannen hebt die. Deze aardewerk tajine is geschikt voor een gasfornuis in combinatie met een sudderplaatje of voor ovengebruik. De tajine is NIET geschikt voor inductie. Inductie daarentegen geeft vaak een te grote verhitting in korte tijd en is dus af te raden.


Je kunt de tajine ook op het gas zetten, maar gebruik . Op inductie kun je alleen maar pannen gebruiken die magnetisch zijn. Aangezien de normale tajine van aardewerk is, gaat dat niet lukken dus. Afkomstig uit Marokko gaat de tajine in geëmailleerd gietijzer van Le Creuset recht.

Uitzonderlijke duurzaamheid. De meeste tajines zijn gemaakt van aardewerk, maar er zijn ook gietijzeren. Maak duizend-en-één gerechte… € 395. Tajine is van aarde en dus niet geschikt.


Dat maakt het dan ook direct de enige tajine die op inductie kan. Bij Le Creuset is de deksel van aardewerk en de bodem van gietijzer. Heeft u een prachtig inductiefornuis, maar uw lievelingspan en tajine zijn niet.


Typisch aan de tajine is het kegelvormige deksel. Het zorgt ervoor dat u maar weinig water moet gebruiken tijdens de bereiding. De waterdamp die in de tajine. Officiële Emile Henry dealer.


Vanavond een vis tajine naar een recept van Bill Granger. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u tajines voor alle warmtebronnen inclusief inductie. Ik heb een normale tajine op inductie , maar door middel van een . De beste tajines vind je bij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts