woensdag 11 februari 2015

Nespresso houder capsules

Met deze transparante en handig opbergdoos presenteer je rond de capsules stijlvol en speels op iedere plek. Afmetingen: 1x 1cm. Tavola Swiss capsulehouder CAPSTORBOX. Geschikt voor liefst 60 . Rvs nespresso capsulehouderartikelnummer : nespo wilt u uw nespresso cups eenvoudig en.


Voor elk merk capsules zijn er eigen capsulehouders zodat ze altijd passen.

Superhandig: met een capsulehouder zijn koffiecups altijd netjes opgeborgen en binnen handbereik! Laat je koffiecapsules niet rondslingeren in je keuken, maar berg ze stijlvol op. Sorteer koffiecapsules eenvoudig op smaak en kleur. Met een capsulehouder kun je de koffiecapsules op een stijlvolle manier opbergen. Nespresso capsulehouder met een capaciteit voor capsules.


Houder capsules nespresso - capsules. Capsules zijn gemakkelijk uit te nemen. Vergelijk winkelprijzen.

De rvs capsulehouder heeft plaats voor. De platte opberger plaats je onder je . Maak je eigen capsules voor in de espresso machine en bepaal je zelf welke koffie je. Koffiecups op een mooie manier etaleren? Dat kan met Scanpart U-cap capsule. De capsules kunnen per smaak gesorteerd worden.


Roteerbaar voor eenvoudig gebruik. In de houder is plaats voor maximaal cups. De houder is gemaakt van kunststof ABS en is perfect voor . Zo kun je de capsules stijlvol opbergen zonder dat het veel ruimte . Praktisch in gebruik en een mooie . Deze bijzonder fraai ogende capsulehouder is geschikt voor je lungo-, espresso- en cafeïnevrije capsules.


Compacte en mooie houder voor capsules. U-CAP de nieuwe capsulehouder : geeft uw capsules een huis! Stijlvol, ruimtebesparen hoge kwaliteit.


De Metropolis collectie is geïnspireerd door de skyline van grote steden met hoog torende roestvrij stalen wolkenkrabbers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts