donderdag 19 februari 2015

Bord met vakjes

Vaatwasbestendig, neemt geen geurtjes en smaakjes op en handig als . OXO tot Bord met vakjes Green. Cornflakes en geprakte banaan? Maak het jezelf makkelijk met dit voedingsbord.


Vakjes Bord met Zuignap - Groen Kleur: Groen.

Bordje met Zuignap Geen bordjes meer die door de kamer vliegen! En zeker ook niet dat onhandige geknoei . Een bento bord met vakjes is het ideale bord voor kieskeurige eters. Gezonde hapjes zien er gelijk lekkerder uit en het eten blijft van elkaar gescheiden.


OXO Tot bord met vakjes Aqua, handig om het kind zelf te laten eten. Dinner set - Dots Powder. Oxo Tot babyartikelen bestel je snel en eenvoudig bij Babyplezier. Het bordje met antislip en twee vakjes beschikken over een inhoud van .

Vind je het ook altijd zo moeilijk om de juiste hoeveelheid eten voor je kindje in te schatten? Dan zal dit Oxo Tot bord met vakjes zeker van . Barbecue bord wit van porselein cm. Verkoop door: Shoppartners.


Perfect om nieuwe dingen te leren eten: bestaat uit vakjes en groot vak. Makkelijk vast te nemen vorm, zodat het kind zelfstandig kan . Tijd voor een heerlijke avondmaaltijd voor je kleintje! Verdeel de groente, vlees, vis, aardappels of saus in de verschillende vakjes en maak van het eten een . Aan de onderzijde van het bord zit een . Raffi is zeer geïnteresseerd in uw groenten.


Eet ze voordat ze het doet! Slimme indeling van het bord , gevuld met vrolijke stippen, dat het voedsel scheidt . Denmark Rice melamine kinderbordje wolken met vakjes. Mooi en handig kinderbord met vrolijke wolken print, leuk te combineren met de bekers en het . Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Leuk melamine bord van Babar met vakjes om het eten te scheiden.


Met dit Done by Deer bordje kan je kindje zelfstandig leren eten.

Arsborg of iets in die aard in heel goede staat. Melamine bord met drie onderverdelingen. Dankzij de vakken in dit bordje, krijgt je kindje steeds de juiste hoeveelheid vlees, groentjes en patatjes binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts