dinsdag 24 februari 2015

Gaskachel met muuraansluiting

Gaskachel met muuraansluiting , KW B:1CM H:CM D:CM Kleur : antraciet In goede staat , geschikt voor grote ruimtes. Bij een muuraansluiting wordt het toestel rechtstreeks op de buitenmuur aangesloten, met behulp van een muurkoker. Ook bij deze toestellen.


Ontdek het ruime assortiment gaskachels van DRU. Bekijk én vergelijk de verschillende modellen online of vraag vrijblijvend advies aan. Een draai aan de knop of druk op de afstandsbediening en het toestel is paraat.

Je kan een gaskachel probleemloos thermostatisch laten werken en –wanneer . Gasradiatoren met muuraansluiting zijn van het gesloten type. Wellstraler Pgasradiator ( muuraansluiting ) inox look. Muurverbinding erbij geleverd. WellStraler gaskachels: prijzen.


Voor gaskachels of gashaarden zit u bij M-Design goed. De kachel is in goeie staat en deed al tallen jaren goed dienst. Wij hebben vele verdelers verspreid over België.

Er is er dus altijd een in uw buurt! Kies je voor een hoger rendement, of meer sfeer? Een gaskachel kan als inbouwcasette een zeer goede oplossing zijn voor. Men kan door middel van een muuraansluiting de verbrandingsgassen afvoeren. Je bedoelt dus gasradiators of gaskachels.


In het geval van een gaskachel met muuraansluiting is deze inwendig, waar de verbranding gebeurt, volledig . Als je toch een gaskachel moet kopen met een muuraansluiting , zien we geen enkele reden om dan voorlopig nog moeite te doen om er een . De gaskachels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: met gesloten verbranding ( muuraansluiting of concentrisch rookkanaal) of met open . TOESTELLEN MET MUURAANSLUITING. Deze toestellen zijn hermetisch gesloten ten opzichte van het lokaal waarin zij staan en halen hun lucht rechtstreeks . Gaskachels , met een rustieke- strakke- of designvormgeving , vrijstaand . Gasconvector Well Straler. Prijs exclusief btw 8600€. Dru gaskachels heeft ook een aanbod als gewone voorzetkachel.


Met gevel een schoorsteenaansluiting. Deskundig advies en snelle levering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts