woensdag 17 december 2014

Delonghi icona vintage waterkoker

Onze keuze voor een waterkoker met warmhoudfunctie en instelbare temperatuur. Zo is de waterkoker voorzien van . Bij OTTO vind je een ruim aanbod van de nieuwste DeLonghi Icona Vintage waterkoker. Klassiek vormgegeven waterkoker.


In deze klassieke waterkoker kun je een ruime hoeveelheid water snel aan de kook brengen.

Handig als je een kamer vol. De schenkkan is 360° draaibaar en het . Luca van het MediaMarkt Test Team test de DeLonghi Icona Vintage. Is ze tevreden met deze retro. BK vind en vergelijk je op Kieskeurig. Materiaal waterkoker , Roestvaststaal (Inox).


Eigenschappen waterkoker , 3graden draaibaar, Antikalkfilter, Indicator waterniveau. WATERNIVEAU Het waterniveau is gemakkelijk af te lezen aan de achterzijde van de waterkoker.

Koop hier uw DeLonghi waterkoker. Volgende werkdag in huis. Bij ons betaalt u geen verzendkosten voor uw waterkoker. ROTERENDE BASIS 360° roterende basis. Chroom afwerking, koordcompartiment, metalen behuizing, vintage ontwerp.


Uiteraard is de waterkoker afneembaar van de basis. Coolblue: alles voor een glimlach. Hierbij wil ik een klacht melden over DeLonghi : Ik was weg van de groene variant van deze waterkoker.


Maar bij het gebruik ervan de . Deze pin is ontdekt door cooking tools center. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Delonghi icona vintage waterkoker van het merk Delonghi is beschikbaar bij Freetime voor de prijs van €89.


Onderdeel van de DeLonghi Icona Vintage ontbijtlijn is de waterkoker met een inhoud van liter. Naast kwaliteit zijn de producten van Delonghi op een dusdanige manier ontworpen dat het een. Waterkoker Vintage DeLonghi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts