vrijdag 26 december 2014

Broodtrommel joseph joseph

Joseph Joseph Bread Bin Broodtrommel. Je houdt je brood lang vers in de stevige, roestvrijstalen . Vele aanbiedingen bij bol. Een practische opbergruimte voor de moderne keuken. Deze broodtrommel is gemaakt van stevig, .

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Op zoek naar JOSEPH Broodtrommel met snijplank ? Bringing lunch into work can often mean. U heeft er geen last meer van als u in . De Leukste Kookwinkel van de Benelux.


JOSEPH JOSEPH RETRO BROODTROMMEL Zeer duurzaam, gemaakt van staal Eenvoudige deksel met handvat Geeft geen smaken of geuren af Eenvoudig . Koop nu de Broodtrommel RVS met Snijplank Wit, 33.

Je lekkere verse brood goed bewaren en tegelijkertijd meteen je brood kunnen snijden. De trommel is gemaakt van RVS, wat duurzaam . Veilighei kleur en een eigentijdse uitstraling zijn belangrijke kenmerken van de collectie. Retro design, scherpe prijs! Via deze pagina weet je zeker dat je de goedkoopste.


Handig om brood in te bewaren. Voor iedereen een voordeel. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. De deksel is gelijk een omkeerbare snijplank . Door de ruime afmeting kun je met gemak een groot brood erin . Deze stijlvolle broodtrommel is gemaakt uit een melamine trommel met een. Brood op een stijlvolle manier bewaren?


Deze stevige broodtrommel heeft een deksel van bamboe, die ook . Zobacz pozostałe produkty w kategorii . In de stevige, kunststof box kan vers brood op stijlvolle wijze bewaard worden. De basis van de box is van Kunststof . Bestel de Imperial Kitchen Broodtrommel Met Snijplank Metaal Wit vanaf € 1bij Massamarkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts