maandag 15 oktober 2018

Handvat met zuignap

Deze compacte handgreep met zuignappen biedt een grotere stabiliteit bij het in- en uitstappen van ba douche of voor algemeen gebruik in huis. De zuignap heeft een sterke zuiging en dankzij de . Dit is ideaal vanwege het feit dat je . Je kan dit handvat makkelijk bevestigen op elk glad oppervlak. Goede handgreep met zuignap.


De wonderbaarlijke nieuwe handgreep Helping Handle bevestigt u binnen enkele.

Aidapt - handgreep met zuignappen - met veiligheidsindicator - 49. Handgreep met zuignappen Deze snel te bevestigen handgreep is een. De handgreep met zuignap is het ideale badkamer accessoire. Het is ideaal voor ouderen en mensen met . Bad handgreep met zuignap. U heeft een extra handvat met deze eenvoudig te plaatsen handgreep met zuignap.


Deze geep is ideaal voor in de badkamer, . Vind handgreep zuignap op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Ideaal voor tijdelijk gebruik! Deze handgrepen zijn leverbaar in diverse maten. Wandbeugel op zuignap met vaste lengte en veiligheidsindicator.


Makkelijk vast en losmaken op ieder glad oppervlakte. Bestel nu bij Megadump Dalen! Reporter Kris Janssens trok met twee handgrepen naar een. Multifunctionele handgreep met zuignap voor bij uw douche, bad of voor bij uw toilet. Trek de schakelaars weer omhoog en u kunt de handgreep zo op een andere plaats in de juiste positie bevestigen.


Losse handgreep voorzien van krachtige zuignap. Vervaardigd in Duitsland van hoogwaardig materiaal met TUV veiligheidskeurmerk. Als u niet meer zo vast ter been bent, kan het lastig zijn om naar het toilet te gaan.


Ook douchen of een bad nemen, is dan soms best gevaarlijk. HANDGREEP SNIJDRAAD MET ZUIGNAP. Door de zuiger kan het handvat overal worden geplaatst. Hierdoor beschadigt het snijdraad niet onnodig de lak of . Ergonomisch gevorm met anti-slip oppervlak voor een zekere grip - Zuignap - indicatoren geven aan of de handgreep juist en veilig is vastgemaakt - Lengte: .

DE INSTELBARE DOUCHEKOPHOUDER OP ZUIGNAP IS VERKRIJGBAAR ALS VAST MODEL OF ALS UITVOERING MET ZWENKARM. De beugel is ergonomisch gevormd – met antislip oppervlak – en daardoor wordt u een goede grip geboden. De wandbeugel is eenvoudig te bevestigen . Handvat met zuignap voor lineaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts