dinsdag 2 oktober 2018

Friteuse met kraantje

Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK. Kom naar onze website en vind de beste kook- en bak accessoires. Deze hebben een kraantje waarmee je het oude vet laat wegvloeien.


Frituren kan in allerlei soorten en maten: de klassieke frituurpan met olie, voor een heerlijk frietje bijvoorbeeld. Deze professionele, dubbele horeca friteuse is mooi afgewerkt en makkelijk .

Clean Systeem verwijdert u snel en schoon de olie met behulp van het kraantje. Hiermee wordt het schoonmaken van de friteuse een fluitje van een cent. De olie laat je namelijk zonder te knoeien uit het kraantje lopen, waarna je de friteuse. Met kraantje of zonder, filter of geen filter, etc. Ik ben zelf voor een 6ltr Fritel gegaan zonder poespas want dat had ik allemaal niet nodig.


Door middel van een kraantje kan de olie gemakkelijk verwijderd worden . U geniet daarom nog meer van heerlijke friet en snacks. Deze friteuse biedt u namelijk een professionele aanpak van frituren.

Je zou verwachten dat friteuses met een kraantje waar het vet uitloopt ook handig zijn, maar dat valt in de praktijk tegen. Een binnenpan met anti- aanbaklaag is . Beschrijving : Professionele friteuses ROLLER GRILL Inhoud 8L 265x485x345. Bestel uw horeca friteuse bij HorecaVoordeelshop. Elektrische en gas frituurpannen voor de laagste prijs.


Heb het kraantje nog niet uitgeprobeert maar dat is een hoofdreden . Allergenen, Van dit product is geen informatie online beken neemt u contact op met onze afdeling kwaliteit voor meer informatie. Voedingswaarden, Van dit . Okay, begrepenWij maken op verschillende pagina´s gebruik van cookies om zo het bezoeken van onze website steeds aantrekkelijkere vorm te kunnen geven . Kies uw inbouw friteuse op basis van het aanbo uw wensen en u gebruik. Ontdek de verschillen, nismaten en inhoud en vind de inbouw frituurpan welke het . KRAAN : - Afmetingen mand 209x235xh1mm. FRITEUSE TAFELMODEL 2x L. Bestel online of laat je adviseren in ŽŽn van onze vestigingen. Laagste prijs Žn direct uit voorraad!


Download hier gratis uw DeLonghi Friteuse handleiding.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Daarna haal je de stekker er weer uit, leeg je de binnenpan voorzichtig en spoel je de pan met het mandje samen goed af onder de kraan met . Ledegingskraan vooraan, uitgerust met een veiligheid. De inductie friteuse is voorzien van een nauwkeurige temperatuur regeling. Door de inductie technologie blijft het vet precies op de ingestelde temperatuur. Grote friteuse met RVS deksel en handige aftapkraan aan de voorzijde.


Met de instelbare thermostaat heeft u de volledige controle en de . Ik heb in principe besloten om een friteuse aan te schaffen. DeLonghi, heeft een kraantje en er kan kilo tegelijk in. Horeca JP is dé specialist in horeca benodigdheden.


Wij leveren Buffalo friteuse met kraan 8L vanaf € 2300.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts