maandag 6 augustus 2018

Reishi koffie

Welkom op Gezonde Koffie. Steeds binnen de 24u geleverd! Door deze koffie worden heel wat lichamelijke klachten namelijk op efficiënte wijze aangepakt.


Lekkere koffie met een vleugje choco smaak toegevoegd met biologische reishi of ook wel ganorderma lucidum, gemaakt van rode reishi geneeskrachtige . Reishi koffie is een gezonde manier van koffie drinken. Organo Gold: wereldwijd de toonaangevende leverancier van koffie en thee die is verrijkt met organische Ganoderma-paddenstoelen.

Arabica koffie gecombineerd met de bijzondere kracht van de Reishi paddenstoel. Black reishi koffie met ganoderma lucidum ondersteunt bij het afvallen en ontgiften. Geniet dagelijks van een heerlijk kopje cafeïnevrije koffie.


Reishi latte koffie, gezonde koffie met een vleugje melk. Drinkt u soms ook wel eens een heerlijk kopje koffie ? Dan weet u ook dat de koffie van de supermarkt vol zit met cafeïne en kalium, . Blog met info over reishi koffie , networkmarketing en de businessopportuniteit. Koffie : goed of slecht voor de gezondheid?

ORGANO GOLD - REISHI KOFFIE. OrganoGold heeft een koffie ontwikkeld die niet alleen heerlijk smaakt, maar er ook voor zorgt dat je je goed voelt. Een koffie die de negatieve effecten van . Wat is Reishi en waar komt het vandaan? Mushroom Hot Cacao Mix met Reishi - gram (Four Sigmatic). Bulletproof Coffee Upgraded Decaf koffie - 3gram.


Beschrijving Deze Latte bevat de medicinale . Bio reishi koffie geeft je de kick die je nodig hebt om de dag te beginnen. Dankzij de gezonde voordelen van de Reishi Gano- derma paddenstoel zal dit het . Reishi is een veel gebruikte paddestoel in de Chinese traditionele kruidenkunde en andere Oosterse geneeswijzen. GANODERMA LUCIDUM “ REISHI ” Een levenselixir voor keizers en koningen Wetenschappelijke onderzoeken toonden aan, dat de volgende klachten . De eerste koffie ter wereld rijk aan voedingsvezels, verfijnd met exotische plantenextracten. De Reishi paddenstoel wordt ook de anti-aging paddenstoel genoemd.


Cacao en Ceylon Kaneel heeft deze Latte een heerlijke smaak en is heerlijk als vervanging van koffie en thee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts