vrijdag 20 juli 2018

Herbruikbare bekers huren

Herbruikbare bekers bestellen of bedrukken bij Festicup is kiezen voor ongeziene kwaliteit! Huur pas defitinief na goedkeuring Festicup. Onze herbruikbare bekers zijn écht onbreekbaar.


Kunststof glazen kopen, bedrukken en huren doe je uiteraard bij de nrleverancier in herbruikbare plastic drinkglazen. Veilig en duurzaam in gebruik.

Daarom leent afvalintercommunale MIWA herbruikbare bekers uit aan particulieren, . Ben je op zoek naar een manier om je feest afvalarm te maken? Vraag dan onze herbruikbare bekers aan! De bekers zijn gemaakt uit polycarbonaat, een soort . Uitgebreid feestje en niet genoeg glazen?


Leen herbruikbare bekers , beter voor het milieu (en goedkoper) dan wegwerpbekers. Ontlenen van herbruikbare bekers - beschijving van de bekers - aanvraagformulier - handleiding - reglement.

En dan hebben we het nog niet gehad over de enorme plastieken afvalberg die overblijft. Imog biedt daarom gratis de herbruikbare bekers ter ontlening aan. Milieu: herbruikbare bekers zijn in de meeste omstandigheden milieuvriendelijker.


Full service verhuur herbruikbare bekers : Rekwup, Ecocup, Green Fun . De reservatie van de herbruikbare bekers dient samen te gebeuren met de aanvraag van de huurovereenkomst van de gemeenschapscentra bij de betrokken . Voor evenementen, feesten, fuiven kan u herbruikbare bekers huren bij de Jeugddienst. Ontleen herbruikbare bekers als afvalarm en milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpbekers. Onze bekers zijn stevig, tegen vallen bestan prima afwasbaar. Maak gebruik van de gratis ontlening van herbruikbare bekers.


Ze zijn gemaakt uit polycarbonaat, glashelder, stevig en met een inhoud. In jeugdcentrum TSAS is het gebruik van de herbruikbare bekers verplicht wanneer er niet met glazen wordt gewerkt. Voor activiteiten op een andere locatie . Verenigingen kunnen voor evenementen herbruikbare bekers lenen bij de uitleendienst voor.


De huurprijs voor een beker is euro. Wie gebruik maakt van herbruikbare drankverpakkingen kan beroep doen op de.

De herbruikbare bekers moeten gespoeld (maar niet gedroogd) en keurig . De wegwerpbeker wordt gezien als veilig en gemakkelijk,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts